Μυστήριο πίσω από το έγκλημα στην Καλλιθέα. Το πτώμα που βρέθηκε στον καταψύκτη ανήκει σε 63χρονο ναυτικό με σεβαστή περιουσία. Άφαντοι η σύζυγος και ο γιος του θύματος
astunomia-egklima

Σε 63χρονο Έλληνα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι μέσα σε καταψύκτη-μπαούλο, σε διαμέρισμα στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα, ενώ αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή σχετικά με τα ακριβή αίτια του θανάτου του, που όμως σχετίζονται σαφώς με εγκληματική ενέργεια.

Στο διαμέρισμα έμενε ένας Έλληνας 63 ετών, για τον οποίο έχει δηλωθεί εξαφάνιση στις 15 Ιανουαρίου 2015 από τον αδερφό του. Δέκα μέρες πριν τη δήλωση εξαφάνισης του αγνοούμενου προκύπτει να έφυγε από το διαμέρισμα η Βουλγάρα μαζί με το παιδί τους. Η 45χρονη Βουλγάρα που αναζητείται, έφυγε με το 13χρονο γιο του θύματος. Παρά τις προσπάθειες του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να εισπράξει τα ενοίκια, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και έτσι ακολουθήθηκε η διαδικασία της έξωσης και στο διαμέρισμα ο δικαστικός κλητήρας. Αυτός είδε τον καταψύκτη, το άνοιξε και βρήκε νεκρό έναν άντρα. Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής και οι αρχές αναμένουν να ξεπαγώσει η σορός του θύματος για να μπορέσουν να εξακριβώσουν με βεβαιότητα αν πρόκειται για τον εδώ και ένα χρόνο εξαφανισθέντα και να διαπιστωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια κάτι που θεωρείται βέβαιο. Το 63χρονο θύμα βρέθηκε δεμένο χειροπόδαρα και έφερε μονωτική ταινία στο στόμα. Μέσα στον καταψύκτη υπήρχαν αίματα, όμως λόγω της κατάστασης που βρέθηκε η σορός, ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να καταλήξει για τα ακριβή αίτια του θανάτου. Την Τετάρτη το πρωί κατά τη νεκροψία, νεκροτομή θα μπορούν να εξαχθούν πιο ασφαλή συμπεράσματα. Ο χώρος του διαμερίσματος ήταν ελαφρά ανάστατος, ενώ άνδρες του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής μέχρι και αργά το απόγευμα βρίσκονταν στο διαμέρισμα και συνέλεγαν τυχόν ίχνη αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού από σταθερά και κινητά σημεία του χώρου, ώστε να διαπιστωθεί μεταξύ άλλων, αν στο χώρο εκτυλίχθηκε το έγκλημα και επιχειρήθηκε να καλυφθούν τα ίχνη στη συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το φιλικό περιβάλλον του θύματος, ο νεκρός ήταν συνταξιούχος ναυτικός και είχε μια αξιοσέβαστη περιουσία. Ο αποθανών εδώ και καιρό πατέρας του θύματος φέρεται να είχε γράψει τραπεζικό λογαριασμό άνω των 200.000 ευρώ στον 13χρονο εγγονό του, ενώ το θύμα φέρεται να είχε και μεγάλη ακίνητη περιουσία.

 

news247