Μυστήριο με Σκλαβενίτη: Αυτός είναι ο λόγος που έχει ακόμα καλυμμένες επιγραφές στα σούπερ μάρκετ
sklavenitis pinakides

Ποιος ο λόγος που ο Σκλαβενίτης έχει ακόμη καλυμμένες τις επιγραφές στα καταστήματά του;

H νέα εταιρεία που ίδρυσε η Σκλαβενίτης με την επωνυμία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό τα εκατοντάδες καταστήματα που ήταν στην ιδιοκτησία της άλλοτε κραταιάς αλυσίδας σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος, που πλέον δεν υφίσταται.

Στα περισσότερα καταστήματα έγιναν οι κατάλληλες ανακαινίσεις, τοποθετήθηκαν οι νέες επιγραφές με την επωνυμία Σκλαβενίτης και τα ράφια γέμισαν και πάλι με νέα προϊόντα από επώνυμες φίρμες αλλά και από τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας της Σκλαβενίτης.

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί η εικόνα των καλυμμένων, με πράσινο ή μαύρο μουσαμά, επιγραφών από ορισμένα καταστήματα, τα οποία είναι σε πλήρη λειτουργία, με πελάτες να εισέρχονται και να εξέρχονται γεμάτοι τσάντες με προϊόντα.

Συγκεκριμένα, ο φακός του economy365.gr κατέγραψε τουλάχιστον δύο καταστήματα στην Αττική, στην οδό Δροσοπούλου στα Πατήσια και στην οδό Αναπαύσεως στα Βριλήσσια, αλλά και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις συμβαίνει το ίδιο.

Μιλώντας με υπεύθυνο καταστήματος, η απάντηση που λάβαμε είναι ότι τα καταστήματα που έχουν καλυμμένες επιγραφές δεν έχουν κάνει ακόμα επίσημη έναρξη.

Γεμίζουν παράλληλα τα ράφια τους με νέα προϊόντα, ενώ είναι εν λειτουργία, αλλά επειδή αυτή η διαδικασία απαιτεί χρόνο, τα καταστήματα που ακόμα δεν είναι έτοιμα, με βάση το σχεδιασμό της Σκλαβενίτης, έχουν καλυμμένες τις επιγραφές τους.

Τα υφασμάτινα καλύμματα θα αποσυρθούν όταν όλα είναι στην εντέλεια για την Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης.