Μυστηριώδες πλάσμα τρομοκράτησε τουρίστες σε θαλάσσια σπηλιά της Κέρκυρας! (photos)
teras

Την τρομάρα της ζωής του πήρε ένας Σκοτσέζος, ο οποίος στο πλαίσιο των διακοπών του στην Κέρκυρα, λίγο έλειψε να ανακαλύψει νέο… τέρας του Λοχ Νες σε μια θαλάσσια σπηλιά!

Ο 52χρονος Harvey Robertson υπέστη σοκ όταν κοιτώντας τις φωτογραφίες που τράβηξε από τη βαρκάδα, αντιλήφθηκε πως εκτός του μαγευτικού τοπίου και των καταγάλανων νερών, είχε απαθανατίσει ένα πλάσμα, το οποίο έφερνε κάτι ανάμεσα σε κροκόδειλο και ιπποπόταμο.

teras2

Μοιραία έτσι ήρθαν και οι συγκρίσεις με το θρυλικό τέρας του Λοχ Νες στα Highlands της Σκωτίας.

«Δεν έχω ιδέα για το τι θα μπορούσε να ήταν και δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο. Ίσως να είναι κάτι σαν το δικό μας Λοχ Νες ή κάποιο πλάσμα από την ελληνική μυθολογία», ανέφερε ο Robertson, συμπληρώνοντας: «Εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα τι φωτογράφισα. Ήθελα να βγάλω μόνο το νερό, καθώς το χρώμα του ήταν μοναδικό».

teras3

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου, μέσω του οποίου οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου, έσπευσαν πάντως να υποστηρίξουν πως το μυστηριώδες πλάσμα δεν είναι τίποτα άλλο από ένα άκακο δελφίνι, το οποίο δεν έχει καθόλου… φωτογένεια. Προσθέστε, δε, σε αυτό και την αντανάκλαση από το νερό και η φαντασία μπορεί εύκολα να οργιάσει.

 

 

http://www.newsbomb.gr