• 25 Μαΐου, 2024
Vinkmag ad

ΜΗΤΕΡΑ ΤΣΙΠΡΑ-Τον τελευταίο καιρό δεν τρώει και δεν κοιμάται ο Αλέξης μου

Vinkmag ad
mitera-tsipra

Από τον Ιανουάριο, αλλά ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες, όλα τα βλέμματα- εντός και εκτός χώρας- είναι πάνω στον Αλέξη Τσίπρα.Την ίδια ώρα, η γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο, ζει την αγωνία κάθε μητέρας. «Τρεις μέρες τώρα δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Το μυαλό μου ήταν διαρκώς στον Αλέξη και στεναχωριέμαι που πιέζεται τόσο πολύ. Έχει πέσει όλο το βάρος της χώρας μας στις πλάτες του», εξομολογήθηκε η μητέρα του πρωθυπουργού, Αρίστη, σε εφημερίδα.

Οπως λέει η ίδια, σπάνια καταφέρνει να τον δει. «Από το αεροπλάνο πάει κατευθείαν στη Βουλή. Εδώ δεν προλαβαίνει να δει τα παιδάκια του, εμένα θα δει;», λέει και μιλώντας για την καθημερινότητα του πρωθυπουργού προσθέτει: «Ο Αλέξης τον τελευταίο καιρό δεν τρώει, δεν κοιμάται αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Έχει χρέος στον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε».

Ακόμη, η ίδια τονίζει ότι ο πρωθυπουργός έχει κατορθώσει να τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα και να γίνει αγαπητός στους νέους. «Αυτό θέλει. Να τον φωνάζουν απλά Αλέξη και να είναι κοντά στον κόσμο», λέει και συμπληρώνει πως όταν μιλάνε του λέει να κάνει το καλύτερο για τη χώρα και να προσέχει τον εαυτό του, ενώ εκείνος της απαντά να μην ανησυχεί και πως όλα θα πάνε καλά.

πηγη

Loading

  Read Previous

  Έχεις χρήματα κάτω απο το στρώμα σου και δεν τα δηλώσες; ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ αν σε πιάσουν

  Read Next

  Άγγελος τους ο Σήφης…..O Κρητικός ναυαγοσώστης έσωσε πατέρα και κόρη (Video)

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular