«Μου τον σκότωσαν… δεν θα ξαναρθεί»: Το μοιρολόι των Χριστουγέννων για τον Βαγγέλη
44444444

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος απο τον πόνο ενός γονιού για την απώλεια του παιδιού του. Πίσω απο τη δολοφονία του Βαγγέλη ματώνουν καθημερινά οι άνθρωποι που τον μεγάλωσαν, έζησαν με αυτόν… έζησαν γι΄αυτόν. Αυτός ο πόνος δεν ξεπερνιέται. Σας διαβεβαιώνω. Και τρομάζω κι εγώ ως πατέρας ενός μικρού παιδιού στην ιδέα και μόνο.

Δυστυχώς ενώ έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τον χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, τα στοιχεία που έχουν συλλεχτεί απο τις αρχές είναι λίγα. Η υπόθεση ωστοσο συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο. Και εκτιμώ ότι θα συνεχίσει να προκαλεί ερωτήματα σε χιλιάδες κόσμου μέχρι την ώρα που θα δωθούν επαρκείς απαντήσεις. Και ξέρετε γιατί; Διότι στο πρόσωπο του Βαγγέλη βλέπει ο κάθε γονιός το δικό του παιδί.  Είναι ο ίδιος κόσμος που συνεχίζει να γράφει και να έχει οργή μέσα του γι’αυτό το παιδί, για ένα παιδί που έχασε άδικα την ζωή του. Αυτό το μοιρολόι του Γιώργου Νταλάρα έχει γίνει viral ανάμεσα στους χρήστες του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Είναι ένα τραγούδι για τον αδικοχαμένο πιτσιρικά.

«Δέκα μήνες χωρίς τον Βαγγέλη μας…
‪#‎Λείπεις‬!!!Μες στο κοιμητήρι, αχ πικρή βροχή κάνε να μη σβήσει τούτο το κερί
κι ούτε ένα λουλούδι να μη μαραθεί δεν τον σκοτώσαν έχει κοιμηθεί.Κι εσύ αγέρα πάψε πια να κλαις. Δεν έχει φύγει, ψέματα μου λες. Μη κοιτάς το στήθος που “χει ματωθεί δεν τον σκοτώσαν, έχει κοιμηθεί. Ζεστό σαν το ψωμί, καθάριο σαν νερό ένα παλικάρι είκοσι χρονών. Ούτε που τ” αφήσαν ν” απολογηθεί δεν τον σκοτώσαν, έχει κοιμηθεί. Μαύρο κοιμητήρι, πως και να γενείς κάμπος της ελπίδας και της προσμονής. Ο αρχάγγελος μου έχει πια χαθεί. Μου τον σκοτώσαν, δεν θα ξαναρθεί»

blogs.gossip-tv.gr