Νέα κτηνωδία στο Ηράκλειο: Σκότωσαν με καραμπίνα δύο σκυλιά μέσα σε αυλή (βίντεο)
Σκότωσαν με καραμπίνα δύο σκυλιά μέσα σε αυλή

Τι αναφέρει η ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας – Αδίστακτο και επικίνδυνο χαρακτηρίζουν τον κακοποιό οι αρχές

Αδιανόητη κτηνωδία που προκάλεσε οργή και αποστροφή αποκαλύφθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, 16 Ιουλίου, στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο.

Άγνωστοι εισέβαλαν σε μονοκατοικία και κυριολεκτικά εκτέλεσαν δυο μικρόσωμα σκυλιά με καραμπίνα.

Το έγκλημα σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων που άκουσαν τους πυροβολισμούς έγινε με το φως της ημέρας, λίγα λεπτά από τη στιγμή που η ιδιοκτήτρια του σπιτιού έφυγε για να επισκεφθεί μια φίλης, το διάστημα από 19.20 έως 19.50.

Η ιδιοκτήτρια επέστρεψε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο σπίτι της για να βρεθεί μπροστά στο αποτρόπαιο θέματα. Σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε την αστυνομία.

Τα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα της αστυνομίας για το πώς ο δράστης απέκτησε πρόσβαση στο σπίτι και πως εκτέλεσε τα δύο σκυλάκια είναι φρικιαστικά.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού να αναφέρει ότι ο δράστης λύγισε τα σύρματα του φράκτη και εν συνεχεία τον παραβίασε, αφαιρώντας μετά με καραμπίνα αφαίρεσε την ζωή των δύο σκυλιών.

Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε νεκροτομή και στα δύο σκυλιά ενώ η αστυνομία σαρώνει την περιοχή αναζητώντας υλικό από κάμερες, με τις αρχές να χαρακτηρίζουν τον δράστη αδίστακτο και επικίνδυνο.

Δύο είναι τα σενάρια που εξετάζονται αυτή την στιγμή ως πιθανότερα, η προοπτική της διάρρηξης ή η εξόντωση των σκυλιών ως αυτοσκοπός.

 

 

(φωτογραφία αρχείου)

neakriti.gr