Νέα τροπή στην υπόθεση δολοφονίας του Ελληνα στη Γερμανία: Δέχθηκε 11 σφαίρες από 2 διαφορετικά όπλα
nekros-siba

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του 32χρονου Αντώνη Χριστοφάκη, του Έλληνα που δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο στη Γερμανία.

Όπως προέκυψε από τη βαλλιστική εξέταση, ο ομογενής φέρεται να δέχθηκε 11 σφαίρες από δύο διαφορετικά όπλα, ωστόσο δεν διευκρινίζεται αν αυτά χρησιμοποιήθηκαν από τον εραστή της συζύγου του ή και από τους.

Όπως αναφέρει το patris.gr, η αστυνομία κάνει λόγο για ένα προσχεδιασμένο έγκλημα με δράστες την 31χρονη Γερμανίδα σύζυγό του και τον 28χρονο Έλληνα εραστή της, ο οποίος υπήρξε και στενός φίλος του θύματος.

Ο 28χρονος φερόμενος ως δράστης εμφανίστηκε συντετριμμένος και έριξε την κύρια ευθύνη της άγριας δολοφονίας στην 31χρονη ερωμένη του. Ισχυρ 00004000 ίστηκε δηλαδή, χωρίς να αποποιείται την ευθύνη του φυσικού αυτουργού της εκτέλεσης, ότι η 31χρονη Γερμανίδα όχι μόνο τον πίεζε ψυχολογικά να βγάλουν από τη μέση τον Αντώνη αλλά ότι ήταν και παρούσα στην δολοφονία του πατέρα της 6χρονης κορούλας της. Τους ισχυρισμούς αυτούς επιβεβαίωσε και ο συνήγορος του, Γιώργος Βλαχόπουλος.

Επιπροσθέτως, ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι λόγω της παράνομης ερωτικής σχέσης τους, η Γερμανίδα ασκούσε πάνω του μεγάλη επιρροή και ήταν εκείνη ουσιαστικά που τον έπεισε να εφαρμόσουν το σχέδιο για την εκτέλεση του 32χρονου.