Νεαρή σύζυγος κάλεσε την αστυνομία σε σκληρό πάρτι ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ επειδή…
Couples at a swingers' party

Οι αστυνομικοί έσπευσαν να επιληφθούν περιστατικού, έπειτα από κλήση που έγινε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου για ηχορύπανση σε εξοχική κατοικία, η οποία – σύμφωνα με την καταγγελία – είχε ξεσηκώσει ολόκληρη τη γειτονιά και τη γύρω περιοχή.

Ωστόσο, έμειναν άφωνοι καθώς στον επιτόπιο έλεγχο που διενήργησαν βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα ξέφρενο πάρτυ ανταλλαγής συντρόφων. Πάρτυ το οποίο, όπως αποκαλύφθηκε, επαναλαμβανόταν ανά Σαββατοκύριακο στον ίδιο χώρο και στο οποίο έπαιρναν μέρος ζευγάρια από ολόκληρη τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο!

Ζευγάρια που ήθελαν να δοκιμάσουν τη «μαγεία» του swinging και να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις με άλλους τρόπους και διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους, πέραν των «παραδοσιακών» και «ορθόδοξων», στον ίδιο χώρο και μαζί!

Γιατί, όμως, κλήθηκε η Αστυνομία στο πάρτυ και το «χάλασε»; Γυναίκα που συμμετείχε κάλεσε την Αστυνομία ακριβώς για να χαλάσει το πάρτυ, επειδή… ζήλεψε που ο άντρας της ερωτοτροπούσε και επιδιδόταν σε αχαλίνωτο σεξ με άλλες γυναίκες και εκείνη, όλη τη νύχτα, ούτε που την κοίταξε!

Η ζηλιάρα γυναίκα, η οποία με το σύζυγό της, εδώ και κάποιους μήνες, από περιέργεια στην αρχή και αναζητώντας τρόπους να ικανοποιήσουν το τρελό τους πάθος για σεξ και να γευτούν τις φαντασιώσεις τους, μέσω facebook έκαναν τις πρώτες επαφές και επικοινωνίες με άλλα ζευγάρια από την Καλαμάτα και την Τριφυλία και «μυήθηκαν» στους κανόνες των πάρτυ, ήταν που με την επιμονή της έκαμψε κάποιους ενδοιασμούς που σε πρώιμο στάδιο είχε ο σύζυγός της.

 

 

 

Πηγή: tharrosnews.gr