Νεαρή YouTuber υπόσχεται να γυρίσει sex tape εάν φτάσει τους 1 εκατ. συνδρομητές
194441

Διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για τη διαδικτυακή δόξα φαίνεται πως είναι η YouTuber Lena Nersesian, η οποία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι προτίθεται να γυρίσει και να δώσει στη δημοσιότητα sex tape, εάν το κανάλι της στη δημοφιλή πλατφόρμα φτάσει τους 1 εκατομμύριο συνδρομητές.

Η νεαρή Nersesian, η οποία μοιράζεται το τελευταίο διάστημα στιγμές από την προσωπική της ζωή με τους φαν της στο YouTube, δεσμεύτηκε να κάνει σεξ μπροστά από την κάμερα με συνάδελφό της vlogger, Adam22, αλλά μόνο εάν εγγραφούν ακόμη… 870.000 άτομα στον λογαριασμό της, αφού τώρα έχει μόλις 130.000 συνδρομητές.

Η χυμώδης μελαχρινή κοπέλα με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο ξεκαθάρισε σε πρόσφατο βίντεό της ότι, παρόλο που την έχουν προσεγγίσει πολλές εταιρείες παραγωγής πορνό, δεν θα ήθελε να ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο κλάδο.

«Πέρυσι επικοινώνησαν πολλά στούντιο μαζί μου, εξαιτίας των τολμηρών φωτογραφιών που δημοσίευσα στο Ίντερνετ, αλλά δεν θα με ενδιέφερε να γυρίσω μια πορνό ταινία. Όμως ένα sex tape με κάποιον που γνωρίζω και νιώθω άνετα να κάνω έρωτα μαζί του, είναι κάτι που μου φαίνεται cool».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ημέρα δημοσίευσης του βίντεο, πριν από περίπου μία εβδομάδα, σχεδόν 60.000 νέα άτομα έχουν εγγραφεί στον λογαριασμό της Nersesian. Όσο για το βίντεο της ανακοίνωσης της, αυτό έχει συγκεντρώσει σχεδόν μισό εκατομμύριο views, διχάζοντας το κοινό του YouTube μεταξύ εκείνων που αδημονούν να δουν τη νεαρή επί τω έργω και όσους… την κράζουν ότι ξεπουλιέται για τη διαδικτυακή φήμη.

 

 

 

 

protothema.gr