Νεκρή βρέθηκε στη Μόσχα η 20χρονη πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Εκατερίνα Αλεξαντρόφσκαγια, σύμφωνα με ανακοίνωση του προπονητή της, Αντρέι Χεκάλο.

Όπως αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ, η 20χρονη Αυστραλή αθλήτρια (με καταγωγή από τη Ρωσία) έπεσε από ένα παράθυρο. Μάλιστα, υπάρχουν υποψίες αυτοκτονίας, αφού δημοσιεύματα αναφέρουν ότι βρέθηκε σημείωμα που έφερε γραμμένη τη λέξη “Lyublyu (αγαπώ)”

Ο προπονητής της ανέφερε ότι η εκλιπούσα υπέφερε από κατάθλιψη, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα της, έχοντας υποστεί αρκετούς τραυματισμούς.

Η Αλεξαντρόφσκαγια, με παρτενέρ τον Χάρλεϊ Γουίντσορ, είχε αναδειχθεί το 2017 πρωταθλήτρια κόσμου στην κατηγορία νέων. Ενα χρόνο αργότερα, το δίδυμο συμμετείχε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ, καταλαμβάνοντας τη 18η θέση. Ο Γουίντσορ, μάλιστα, έγινε ο πρώτος Αβορίγινας αθλητής που μετείχε σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

“Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν πώς νιώθω τώρα, είμαι συντετριμμένος και… άρρωστος μέχρι τον πυρήνα μου για τη θλιβερό και ξαφνικό χαμό της Κάτια. Όσα πετύχαμε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας είναι κάτι που δεν μπορώ ποτέ να ξεχάσω και θα κρατήσω πάντα κοντά στην καρδιά μου”, ανέφερε ο Γουίντσορ, σε ανάρτηση στο Instagram.

newsit.gr

Loading