Νίκος Βέρτης: Του έκαναν έξωση από το «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη

Έκαναν έξωση στον Νίκο Βέρτη από το νυχτερινό κέντρο «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη όπου τραγουδούσε για 20 χρόνια – Η καταγγελία των ιδιοκτητών του καταστήματος και η απάντηση του γνωστού τραγουδιστή

Έξωση στον Νίκο Βέρτη από το νυχτερινό κέντρο «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανιζόταν επί 20 χρόνια, έκαναν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία 8 χρόνια το οίκημα είχε μισθώσει εταιρεία συμφερόντων του δημοφιλούς τραγουδιστή. Όμως, σύμφωνα με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου, το κέντρο νοικιαζόταν σε πλήθος άλλων εταιρειών που εναλλάσσονταν κάθε καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να είναι ενήμεροι οι ιδιοκτήτες.

Παράλληλα, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, το ακίνητο ενώθηκε αυθαίρετα με παρακείμενο οικόπεδο που χρησιμοποιούνταν ως πάρκινγκ αυτοκινήτων. Η άδεια λειτουργίας του κέντρου διασκέδασης ανακλήθηκε, ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 87.000 ευρώ για παράνομη διαφήμιση στον προαύλιο χώρο. Μάλιστα, με βάση την έρευνα των Αρχών, πριν την έξωση σημειώθηκαν σημαντικές φθορές στο ακίνητο ως αντίποινα.

Η πλευρά του Νίκου Βέρτη πάντως παρουσιάζει μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για την υπόθεση. «Μετά από 8 χρόνια επινοικίασης του “Όραμα” από εταιρία συμφερόντων του Νίκου Βέρτη, ο γνωστός τραγουδιστής αποχώρησε από την εκμίσθωση του χώρου, γιατί δε συμφώνησαν με τον ιδιοκτήτη. Έχει μέρες που έχει φύγει από το ακίνητο η εταιρεία που λειτουργούσε το ακίνητο αφού ο Βέρτης δεν ήθελε να ξαναδουλέψει, καθώς λογικά δέχθηκε αυτό που τα τελευταία χρόνια τόσο πολύ ποθούσε. Ο κ. Βέρτης έχει αποχωρήσει, παίρνοντας νομίμως τον εξοπλισμό εδώ και μία εβδομάδα. Έρχονται πολύ σπουδαία νέα με μια εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα πρόταση προς τον κ. Βέρτη».

Τι απαντά η δικηγόρος των ιδιοκτητών του εν λόγω ακινήτου
Η Ανθή Γκιουρτζίδου, δικηγόρος των ιδιοκτητών του ακινήτου, αναφέρθηκε σε όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στους ιδιοκτήτες του κέντρου και στον Νίκο Βέρτη: «Εμένα οι εντολείς μου είναι οι ιδιοκτήτες του ακινήτου. Δεν έχουν καμία σχέση με εταιρείες συμφερόντων και συνεργασίες με τον Νίκο Βέρτη. Αγόρασαν το ακίνητο το 2018 και από κει και πέρα, ξεκίνησε μια σφοδρή δικαστική διαμάχη με την Θέαμα ΕΠΕ, την εταιρεία συμφερόντων του Νίκου Βέρτη, δεδομένου πως υπήρχαν φθορές από την εγκατάλειψη ενός από τα δύο νυχτερινά κέντρα που είχε ενοικιάσει», σημείωσε.

«Αυτό είναι ένα τεράστιο αγροτεμάχιο 12 στρεμμάτων και πάνω υπάρχει το “Όραμα” και το “Lido”. Το “Lido” είχε αφεθεί στην τύχη του, σε μία απόλυτη αχρηστία, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να έχει το δικαίωμα να αποβάλλει τον νοικάρη για κακή χρήση του μισθίου, με βάση όσα λέει ο Αστικός Κώδικας. Αυτή είναι η απόφαση 126/2023 του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Θεσσαλονίκης που εκδόθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 2023 και υποχρεώνει τις δύο εταιρείες του Νίκου Βέρτη να αποχωρήσουν», ανέφερε η κ. Γκιουρτζίδου. Τέλος, η ίδια ξεκαθάρισε ότι οι ιδιοκτήτες του ακινήτου δεν είχαν προχωρήσει σε καμία συμφωνία με τον τραγουδιστή, όπως εκείνος ισχυρίζεται.

«Όλα όσα ακούω είναι αποκυήματα της φαντασίας του κυρίου Βέρτη», είπε ακόμα και τόνισε ότι ο Νίκος Βέρτης δεν είχε επινοικιάσει τον χώρο. «Αναφέρομαι σε δύο εταιρείες συμφερόντων του, εκτός κι αν εννοεί ότι αυτές οι δύο εταιρείες είναι ο ίδιος ο Νίκος Βέρτης. Δεν τις μήνυσαν τις εταιρείες, τις ενήγαγαν, έκαναν αγωγή για έξωση», ανέφερε παράλληλα η δικηγόρος των ιδιοκτητών του ακινήτου προσθέτοντας: «Υπάρχουν στα χέρια μου μηνύματα της δικηγόρου του κυρίου Βέρτη, της κυρίας Σιγκάλ Ταβάρι, ισραηλινής δικηγόρου, η οποία απείλησε κυριολεκτικά τον κύριο Μοέν Χούρι (σ.σ ιδιοκτήτης), προκειμένου να παραμείνει στο μίσθιο η εταιρεία συμφερόντων του Νίκου Βέρτη. Για ό, τι σας λέω έχω έγγραφα. Ας μας δείξουν ένα έγγραφο παράδοσης του μισθίου. Κατ’ αρχάς, αν είχε παραδοθεί το μίσθιο, δεν θα μπορούσε να γίνει αποβολή», υπογράμμισε καταληκτικά η Ανθή Γκιουρτζίδου.

Loading