Νιόπαντρο ζευγάρι στη Ρόδο έπαθε Σοκ όταν… είδαν τις περιπτύξεις τους σε σάιτ γνωριμιών!
andras gineka krevati

Πρόσφατα είχε κλαπεί το tablet τους στο οποίο είχαν αποθηκευμένες καλλιτεχνικού τύπου φωτογραφίες της γυναίκας που είχε τραβήξει ο σύζυγος

Σοκ έπαθε ένα νιόπαντρο ζευγάρι από αξιοσέβαστες οικογένειες της Ρόδου, όταν πληροφορήθηκε ότι σε ιστοσελίδα γνωριμιών ήταν αναρτημένες φωτογραφίες τους από πολύ προσωπικές στιγμές τους! Χωρίς καθυστέρηση, κατέφυγαν στις αρμόδιες αρχές και υπέβαλαν μήνυση κατ’ αγνώστων.

Όπως κατήγγειλαν οι δυο νέοι, πρόσφατα είχε κλαπεί το tablet τους στο οποίο είχαν αποθηκευμένες καλλιτεχνικού τύπου φωτογραφίες της γυναίκας που είχε τραβήξει ο σύζυγό της, αλλά και άλλες με ιδιαίτερες περιπτύξεις του ζευγαριού με αυστηρά προσωπικό περιεχόμενο. Ξαφνικά, όμως, διαπίστωσαν ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες κυκλοφορούσαν στα… κινητά των συγχωριανών τους σε δημοτική ενότητα της δυτικής Ρόδου!

Όπως πληροφορήθηκαν, οι φωτογραφίες είχαν “ανεβεί” σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης και γι’ αυτό το ζευγάρι ζήτησε να γίνει έρευνα από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για να εντοπιστεί αυτός που τις είχε αναρτήσει και, ενδεχομένως, είναι ο ίδιος που είχε κλέψει και το tablet. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο για τους νιόπαντρους είναι ανεπανόρθωτη η ζημιά που προκλήθηκε με τα αιχμηρά σχόλια που κυκλοφορούν στην μικρή κοινωνία του χωριού.

Πηγή: protothema.gr