Η Ντένια που συγκίνησε το πανελλήνιο επέστρεψε «σιδερένια» στην Ελλάδα
denia17

Στο αγαπημένο της νησί τη Ζάκυνθο επέστρεψε, χθες Πέμπτη, μετά από πολύμηνη περιπέτεια με την υγεία της, η Ντένια Παράσχη.

Έχοντας πλέον ολοκληρώσει τη θεραπευτική αγωγή που της συνέστησαν οι γιατροί στην Αμερική, καθώς και τις απαιτούμενες εξετάσεις που επιβεβαίωσαν τη θετική εξέλιξη της υγείας της, βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, των γονιών, συγγενών και φίλων. Στο σπίτι της στη Ζάκυνθο, στήθηκε γλέντι για την επιστροφή της αφού όλοι ήθελαν να τη σφίξουν στην αγκαλιά τους και να της ευχηθούν να είναι πάντα σιδερένια. Η ίδια χαμογελά ξανά, συνεχίζει να ονειρεύεται, να ζει την καθημερινότητά της μετά από ένα δύσκολο χρονικό διάστημα αναμονής και προσμονής. Η θεραπευτική αγωγή που ξεκίνησε πριν πέντε περίπου μήνες, ολοκληρώθηκε κανονικά και οι γιατροί φέρονται ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

Η περίπτωση της 28χρονης Ντένιας Παράσχη από τη Ζάκυνθο είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Η διάγνωση της νεαρής κοπέλας με μία σπάνια μορφής καρκίνου στην καρδιά στην αρχή «πάγωσε» την οικογένειά της, αφού δεν διέθετε τα χρήματα που απαιτούνται για την αντιμετώπισή της.

Όμως, η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για βοήθεια, που απηύθυνε η οικογένεια της νεαρής κοπέλας, ήταν τεράστια με αποτέλεσμα να μεταβεί στην Αμερική για τις θεραπείες που της έσωσαν τη ζωή.

protothema.gr