ΝΤΡΟΠΗ ΕΛΕΝΗ: Ολόκληρο καράβι καθυστέρησε την αναχώρηση του το πρωί για να την… περιμένει!
eleni

Εκατοντάδες συμπολίτες μας, ταλαιπωρήθηκαν σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Ραφήνας, με αδιευκρίνιστη καθυστέρηση αναχώρησης του πλοίου…της Blue Star ferries.

Η προγραμματισμένη αναχώρηση ήταν για τις 7.50πμ σύμφωνα με καταγγελίες αναγνωστών του tromaktiko, αλλά το πλοίο “έλυσε”, τουλάχιστον μισή ώρα μετά.

 

Στις 8.30πμ περίπου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα μαύρο jeep με φιμέ τζάμια, μπήκε με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα στο πλοίο. Και αμέσως το καράβι, ανέβασε την μπουκαπόρτα και αναχώρησε.

Στο jeep επέβαινε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία προφανώς και τηλεφώνησε και έδωσε “εντολή” να την περιμένουν να έρθει. Δεκάδες ήταν οι ενοχλημένοι επιβάτες του πλοίου, που αμέσως, έσπευσαν να παραπονεθούν για την αργοπορία προς τιμήν της κας Μενεγάκη.

Μάλιστα, μια επιβάτης ακούστηκε να λέει: “Τελικά καλά λένε. Τρίχα από… Ελένη, σέρνει και καράβι”. Σύμφωνα με τους αναγνώστες που μας έστειλαν τουλάχιστον 4 μηνύματα, οι υπάλληλοι του πλοίου, επιβεβαίωσαν ότι ο λόγος της καθυστέρησης ήταν καθαρά για την Ελένη Μενεγάκη.