Ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης στο Αγρίνιο;;;;;;;
Θρίλερ στην εξέλιξη του αγνοούμενου Βαγγέλη Γιακουμάκη που σύμφωνα με το agrinioreport.com είχε φέρει στο φως τη πιθανή εμφάνισή του στην πόλη του Αγρινίου κατά την προηγούμενη εβδομάδα.


va

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες κατοίκων της περιοχής στον Axelwos tv, ο 20χρονος φοιτητής εθεάθη (χωρίς να είναι σίγουρο) να κυκλοφορεί στους δρόμους του Αγρινίου και συγκεκριμένα στα Καραπανέϊκα.

Μια άλλη μαρτυρία θέλει τον αγνοούμενο Βαγγέλη να βρίσκεται σε κατάστημα επί της εθνικής οδού κοντά στο Ρίβιο.

Η ασφάλεια Ιωαννίνων σε συνεργασία με την ασφάλεια Αγρινίου, με μεθοδικές κινήσεις προσπαθούν να περιορίσουν την περιοχή αναζήτησης του 20χρονου και τον αναζητούν πλέον κυρίως μεταξύ Αγρινίου και Αμφιλοχίας.

Βέβαια το περίεργο είναι ότι ο αγνοούμενος Βαγγελάκης Γιακουμάκης έχει εμφανιστεί πάλι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κ στις Σέρρες κ σε άλλα σημεία στην Ελλάδα, κάτι που ναι μεν γίνεται με τη καλή πρόθεση των πολιτών στη προσπάθειά τους να βοηθήσουν στο έργο της αναζήτησης του 20χρονου αλλά δυσχεραίνουν και αποπροσανατολίζουν τις έρευνες.

Γi” αυτό καλό θα είναι ο οποιοσδήποτε έχει δει η έχει κάτι να πει να είναι πολύ συγκεκριμένος.

Ιωάννινα:

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, υπάρχει φωτογραφία από κάμερα που δείχνει το νεαρό κοντά στη σχολή και είναι στα χέρια των αρχών.

«Δείχνει τον 20χρονο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη να περπατάει έξω από τη Σχολή γύρω στις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου που εξαφανίστηκε και στη συνέχεια να κατευθύνεται πιθανότατα προς τη Σχολή.

Κλήθηκαν οι συγγενείς να δουν το οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί και αναγνώρισαν το Βαγγέλη.

Το παζλ εκείνων των ωρών από τις δύο παρά το μεσημέρι που έφυγε από το δωμάτιο του, μέχρι τις τρεις παρά που τον είδε η συμφοιτήτρια του στη Σχολή, φαίνεται να ολοκληρώνεται. Όλα δείχνουν ότι γύρω στις τρεις παρά δέκα με τρεις, επιβιβάστηκε σε διερχόμενο λεωφορείο και κατέβηκε στο κέντρο των Ιωαννίνων».

Μέχρι πρότινος οι περισσότερες μαρτυρίες ήθελαν ο 20χρονος Βαγγέλης να έχει πέσει θύμα bullying από παιδιά της σχολής στην οποία σπουδάζει. Όλοι ευελπιστούμε, παρά τις επιβεβαιωμένες η μη πληροφορίες στην καλύτερη έκβαση του αποτελέσματος αυτής της αναζήτησης. Μη ξεχνάμε ότι πίσω από το Βαγγέλη υπάρχει κ μία οικογένεια που βρίσκεται στα Γιάννενα κ αναζητά το παιδί της.

23