Ο αγρότης που κάνει τον γύρο του facebook! Γιατί εμφανίστηκε στο μπλόκο ντυμένος… έτσι; (PHOTO+VIDEO)
02cdb900fc27e1275de55fd296b4cb28

Την ώρα που τα μπλόκα ενισχύονται, οι… ιδιαίτερες εικόνες αγροτών κάνουν το γύρο του facebook και όχι μόνο – Δείτε τι συνέβη στην Καβάλα και πως αναμένεται να κυλήσουν οι κινητοποιήσεις εντός της ημέρας..

Έναν ιδιαίτερο τρόπο να διαμαρτυρηθεί για τα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για τους αγρότες της χώρας αλλά και για να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του σκαρφίστηκε αγρότης στην Καβάλα, που εμφανίστηκε ντυμένος… Μέγας Αλέξανδρος!

Πρόκειται για αγρότη από τα Γιαλοχώρια, που κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων την περασμένη Τετάρτη εμφανίστηκε ντυμένος στρατιώτης με τον ήλιο της Βεργίνας στο στήθος ενώ δήλωσε πως είναι έτοιμος να κατατροπώσει τα μέτρα και το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό. Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο ο αγρότης κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα αλλά και το ενδιαφέρον όλων, με τη σχετική φωτογραφία να κάνει θραύση στο facebook.

 

ΦΩΤΟ από xanthinea.gr

Εν τω μεταξύ, στους δρόμους παραμένουν οι αγρότες της Θράκης που έχουν στήσει μπλόκα σε Έβρο, Ξάνθη και Κομοτηνή από το μεσημέρι της Πέμπτης και όπως διαμηνύουν πρόκειται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους. Στον Έβρο, όπως αναφέρουν οι αγρότες της περιοχής, φαίνεται πως στήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα μπλόκα της χώρας καθώς έχουν συγκεντρωθεί περίπου 500 τρακτέρ στον κόμβο Καστανεών – Ριζίων, με τους αγρότες να δηλώνουν αμετακίνητοι και πρόθυμοι να παραμείνουν στους δρόμους μέχρι η Κυβέρνηση να αποσύρει τα δυσβάσταχτα για τους ίδιους μέτρα.

Στην Ξάνθη αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν την γέφυρα του Νέστου και όπως αναφέρουν θα προχωρούν σήμερα σε κατά διαστήματα διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων. Το πρωί ο δρόμος θα παραμείνει ανοιχτός ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν όσοι μετακινούνται στις δουλείες τους, όπως αναφέρουν οι διαδηλωτές, ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας η κυκλοφορία θα διακόπτεται. Στο μπλόκο συμμετέχουν περίπου 200 τρακτέρ ενώ οι διαδηλωτές ξεκαθαρίζουν πως και αυτοί δεν πρόκειται να αποχωρήσουν εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.