Ο Άι Βασίλης μπήκε στο σπίτι Ηρακλειώτη στη λ. Κνωσού- Η έμπνευση που τρελαίνει μικρούς και μεγάλους! (pics+vids)
santa

 

 

 

 

 

 

 

Η έμπνευση ενός Ηρακλειώτη να φέρει τον Άγιο Βασίλη στο… σπίτι του που βρίσκεται επι της λεωφόρου Κνωσού, έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους, αποτελώντας θέμα συζήτησης τις γιορτινές μέρες που διανύοουμε!

Όποιος περνάει κάτω από το συγκεκριμένο διαμέρισμα, ειδικά τις βραδινές ώρες, πραγματικά μένει «στήλη άλατος», βλέποντας από το παράθυρο, έναν κύριο ηλικιωμένο και χαμογελαστό, με άσπρη γενειάδα και κόκκινα ρούχα, να πηγαινοέρχεται, κρατώντας πότε ένα κερί, πότε τη λίστα με τα δώρα του και πότε ένα…μελομακάρονο για να το φάει!

Το θέαμα που είναι μοναδικό, έχει ήδη γίνει θέμα συζήτησης και έτσι δεν είναι λίγοι εκείνοι που σπεύδουν για να το φωτογραφίσουν, να το βιντεοσκοπήσουν και φυσικά να το θαυμάσουν. Ειδικά τα μικρά παιδάκια ξετρελαίνονται. Μάλιστα σε ένα από τα αποκλειστικά βίντεο που παρουσιάζει το CretePlus.gr ακούγεται ένα παιδάκι που προσκαλεί τον Άγιο Βασίλη να έρθει από το συγκεκριμένο διαμέρισμα, στο… σπίτι του!

santa1

 

Ο Άγιος Βασίλης εγκαταστάθηκε φέτος στην κατοικία επί της λεωφόρου Κνωσού, χάρη στη βοήθεια της Τεχνολογίας και πιο συγκεκριμένα ενός προτζέκτορα. Μια ιδέα απλή, αλλά τόσο όμορφη και «ζωντανή» που θα μπορούσε να δώσει πολλές ιδέες για να γίνει ο εορτασμός των Χριστουγέννων στην πόλη μας, ακόμη πιο όμορφος και πρωτότυπος

Δείτε τα βίντεο:

Συντάκτης: Μαρία Αντωνάκη

www.creteplus.gr/