Ο Δήμαρχος Δράμας στην… αντεπίθεση: “Να γιατί κατεδαφίσαμε το σκοπευτήριο της Κορακάκη!”
dimarxos dramas

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Πρακτορείο FM» και απαντώντας στο «παράπονο» που εκφράστηκε για την προχθεσινή κατεδάφιση του κτίσματος και τις εργασίες στο πρόχειρο σκοπευτήριο, όπου προπονείτο η Άννα Κορακάκη ειδικά για τις βολές των 25 μ., σ’ ένα νταμάρι στους πρόποδες του Κορυλόβου, ο κ. Μαμσάκος είπε ότι αυτό έγινε σε συνεννόηση με τον πατέρα και προπονητή της, τον Τάσο Κορακάκη.

«Έχουμε μιλήσει με τον πατέρα της Άννας πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι έχουμε δρομολογήσει μια ανακατασκευή του γηπέδου με τα πενιχρά και λίγα έσοδα που έχει ο Δήμος Δράμας. Όταν ανέλαβα τη δημαρχία, βρήκα κλειστά όλα τα γήπεδα γιατί δεν είχαν άδειες καταλληλότητας και λειτουργίας. Το επίσημο κράτος φόρτωσε όλους τους δήμους μ’ όλες αυτές τις αθλητικές εγκαταστάσεις χωρίς τους αντίστοιχους πόρους», είπε ο δήμαρχος Δράμας και πρόσθεσε: «Ο δήμος είχε στη διάθεση του 500.000 ευρώ μόνο για τις στατικές μελέτες όλων των γηπέδων, που δεν επαρκούσαν για όλα τα γήπεδα και για όλα τα έργα συντήρησης που απαιτούνταν για τα 10-15 διαφορετικά αθλήματα».

«Συμφωνήσαμε», πρόσθεσε ο δήμαρχος Δράμας, «με τον Τάσο Κορακάκη να κατασκευάσουμε ένα μικρό προπονητήριο – σκοπευτήριο τύπου κοντέηνερ, το δρομολογήσαμε και ήδη το παραγγείλαμε πριν από ενάμιση μήνα. Αυτό είναι που μπορούσαμε να κάνουμε κι αυτό κάναμε».

Ο Δήμος Δράμας, σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Δράμας, όπως είπε ο κ. Μαμσάκος, θα πραγματοποιήσει τιμητικές εκδηλώσεις για το «χρυσό κορίτσι της πόλης».

«Η πόλη της Δράμας νοιώθει μεγάλη υπερηφάνεια για το κατόρθωμα της Άννας. Γι αυτό το 20χρονο κορίτσι και τους γονείς του. Η Άννα Κορακάκη πέτυχε αυτό που πέτυχε με τις δικές της μόνο προσπάθειες και με τη στήριξη των γονιών της και της αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας», είπε – μεταξύ άλλων – ο δήμαρχος Δράμας.