• 17 Μαρτίου, 2025
Vinkmag ad

Ο Δήμαρχος Φαιστού κατέθεσε μήνυση στους καταπατητές της«Παχιά Άμμος»

Vinkmag ad

Κατέθεσε μήνυση με αφορμή καταπάτηση δημόσιας περιουσίας η οποία πραγματοποιήθηκε στην περιοχή «Παχιά Άμμος» του Δήμου Φαιστού

Σε μήνυση κατά αγνώστων προχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, την οποία και κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών.

Ο Δήμαρχος κατέθεσε μήνυση με αφορμή καταπάτηση δημόσιας περιουσίας η οποία πραγματοποιήθηκε στην περιοχή «Παχιά Άμμος» του Δήμου Φαιστού, κατά παράβαση των άρθρων 386 «περί προστασίας των δημόσιων κτημάτων».

Ο Δήμαρχος Φαιστού τόνισε πως πρόθεση του είναι η διασφάλιση ακόμα και του τελευταίου τετραγωνικού περιουσίας που ανήκει στους δημότες του Δήμου Φαιστού, κάνοντας σαφές ότι σε κάθε περίπτωση πρωταρχικό μέλημα του παραμένει η προστασία των δικαιωμάτων όλων των πολιτών όπως προβλέπεται από το ισχύον νομικό πλαίσιο.

Read Previous

Ιάπωνας τραγουδάει στα ελληνικά “Τίνος είναι η κούπα”

Read Next

Μάχη με τη φωτιά και τους ισχυρούς νοτιάδες δίνουν οι πυροσβέστες στο Αμάρι

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular