Ο δήμος στρέφεται με αγωγή κατά του…νεοεκλεγμένου δημάρχου!
apofasi oikonomikis

Η Οικονομική Επιτροπή του δήμου αποφάσισε κατά πλειοψηφία να παραστεί ως πολιτική αγωγή κατά του νέου δημάρχου και ακόμη 7 ατόμων από το δήμο και των υπαλλήλων θεωρώντας ότι ζημιώθηκε ο δήμος και…δυσφημίστηκε δημιουργώντας κακή εικόνα στους πολίτες! Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στην απόφαση αναφέρεται ότι έμαθαν για το κλητήριο θέσπισμα από…ανώνυμη επιστολή!faistou

“Να ασκηθεί και αγωγή από το δήμο” αποφάσισε επίσης η Οικονομική Επιτροπή που κινείται κατά ενός αιρετού που αναλαμβάνει μετά από δύο μήνες τα ηνία του δήμου Φαιστού! Απίστευτα πράγματα…

Με την απόφαση της επιτροπής διαφώνησε και μειοψήφισε το μέλος κ.Μαυράκης που τόνισε ότι “όλα τα έργα που αναφέρονται στη μήνυση του κ.Καμπουράκη έχουν υλοποιηθεί”!

Και υποστήριξε ότι ήταν αναγκαία να γίνουν τα έργα τα οποία όχι μόνο δεν ζημίωσαν το δήμο, αλλά βγήκε κερδισμένος και οι πολίτες και ότι δεν πρέπει να δοθεί συνέχεια!

Η δίκη έχει οριστεί για τις 23 Ιουνίου και τώρα αναμένεται η αντίδραση του νεοεκλεγμένου δημάρχου και τι θα γίνει από εδώ και πέρα ανάλογα και με την απόφαση του δικαστηρίου.

apofasi_faistos