Ένας μεγάλος έρωτας που ξεκίνησε το 2002 και παρόλο που κράτησε μόλις δύο χρόνια ενέπνευσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τραγουδιστή

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τετάρτης ο τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Στα τραγούδια του, πρωταγωνίστρια ήταν τις περισσότερες φορές μία γυναίκα, που του είχε κλέψει την καρδιά. Μάλιστα, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, το τραγούδι «Έχω Κλάψει» ήταν γραμμένο για έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες που έζησε.

Αν και δεν κράτησε πολύ, δύο χρόνια ήταν αρκετά για την Βάνα Μπάρμπα να σημαδέψει την ζωή και το έργο του Χρήστου Κυριαζή

«Έχω κλάψει για πολλές γυναίκες, έχω κλάψει, μα για σένα πιο πολύ», τραγουδούσε ο Χρήστος Κυριαζής εμπνευσμένος τότε από το πάθος και τον χωρισμό τους, χωρίς να ξέρει ότι λίγα χρόνια αργότερα θα το αφιερώσει live στην σκηνή στην πρώην αγαπημένη του.

Το 2016 ο Χρήστος Κυριαζής ανεβαίνει στην σκηνή του Άνοδος Stage, ενώ στο κοινό βρίσκεται η Βάνα Μπάρμπα. Το βίντεο που τον δείχνει να της το τραγουδάει, ενώ εκείνη τον «λούζει» με γαρύφαλλα έχει μείνει ανεξίτηλη σε όσους είχαν ζήσει τον «θυελλώδη έρωτά τους» τη δεκαετία των ’00ς.

 

Η πρώτη γνωριμία έγινε το 2002 και μπορεί ο έρωτας να μην κράτησε, όμως χάρισε και στους δύο μία σχέση ζωής. Μετά τον χωρισμό τους, τους συνέδεε μια δυνατή φιλία.

Η ηθοποιός είχε δηλώσει για εκείνον: «Θεωρώ ότι είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης και με την αποχή του έδειξε ότι δεν συμβιβάστηκε όλα αυτά τα χρόνια και απέδειξε πόσο μεγάλα τραγούδια έχει γράψει. Τα τραγούδια του δεν είναι απλοϊκά, είναι απλά γραμμένα, αλλά “μεγάλα”, όπως γράψανε οι παλιοί. Σ’ ένα κουτί από τσιγάρα, λίγα λόγια, αλλά αληθινά και δυνατά. Το “Δεν προσκύνησα” θεωρώ ότι είναι από τα μεγαλύτερα του τραγούδια, παρόλο που εμένα μ’ έχουν συνυφασμένη μαζί του με το “Έχω κλάψει”».

Για το ειδύλλιό τους είχε δηλώσει πως ήταν από τις πιο ωραίες σχέσεις που είχε. «Ήμασταν μαζί δύο χρόνια περίπου. Έχω να θυμάμαι υπέροχα πράγματα και χαθήκαμε, όταν μου έφερε το καροτσάκι για την κόρη μου. Πέρασα υπέροχα. Για μένα ήταν από τις πιο ωραίες μου σχέσεις. Τον αγαπάω βαθιά και οι άνθρωποι που αγαπιούνται, στην ουσία δεν χωρίζουν ποτέ. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να έχουμε ποιοτικές σχέσεις και όχι ποσοτικές», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τον θάνατο του αγαπημένου της και ήταν συντετριμμένη για την απώλεια.

«Ο Χρήστος είχε απομονωθεί τα τελευταία χρόνια. Είχε μια κυρία δίπλα του, τη Σοφία, μια σπουδαία γυναίκα που φρόντιζε τα πάντα για εκείνον. Η γυναίκα αυτή χρειάζεται στήριξη και τα θερμά μας συλλυπητήρια. Εμένα είναι κομμάτι της ζωής μου που έφυγε οριστικά. Είναι ένας πολύ μεγάλος συνθέτης, μεγάλη προσωπικότητα, ένας σπουδαίος άνθρωπος. Η εποχή τους ανθρώπους αυτούς τους βγάζει έξω και κρατάει άλλους υποδεέστερους, δεύτερους και τρίτους. Τον είχα δει τελευταία φορά σε συναυλία στον Πειραιά, το αγαπημένο του λιμάνι. Είμαι πολύ τυχερή που τον γνώρισα», δήλωσε.

Πηγή: protothema.gr

Loading