Ο γιατρός του ΕΚΑΒ έσωσε τον εργάτη από τις αναθυμιάσεις- Μπήκε μέσα στη δεξαμενή με τους άνδρες της ΕΜΑΚ
ergatis
Σωτήρια αποδείχθηκε η κίνηση του γιατρού του ΕΚΑΒ να μπει και ο ίδιος μέσα στη δεξαμενή, μαζί με τους άνδρες της ΕΜΑΚ, προκειμένου να μετάσχει και εκείνος στην επιχείρηση διάσωσης του εργάτη που εγκλωβίστηκε λόγω…αναθυμιάσεων.

Την ώρα που ο 35χρονος άνδρας από τη Συρία είχε χάσει τις αισθήσεις του ενώ έκανε εργασίες μέσα στη δεξαμενή, ο γιατρός με την κίνηση του να μπει και να προσφέρει άμεσα τις πρώτες βοήθειες αποδείχθηκε σωτήρια. Ο ίδιος με αυτοθυσία ενήργησε, βλέποντας πως δεν υπηρχε χρόνος για χάσιμο, αφού κάθε λεπτό ήταν πολύτιμο για να σωθεί ο συνάνθρωπος του.

Όπως έγραψε χθες το CretePlus.gr  ο ένιωσε αδιαθεσία κι έχασε τις αισθήσεις του εξαιτίας αναθυμιάσεων εντός της δεξαμενής.  Σημειώνεται ότι τον νεαρό προσπάθησε, αρχικά, να απεγκλωβίσει κάποιος γείτονάς του, ο οποίος αποχώρησε εσπευσμένα από τη δεξαμενή με αναπνευστικά προβλήματα. Γι’ αυτό, εν συνεχεία, του παρασχέθηκε οξυγόνο…

Τον 35χρονο κατάφεραν, τελικώς κι ευτυχώς, να απεγκλωβίσουν οι άνδρες της ΕΜΑΚ. Η όλη επιχείρηση διήρκεσε  περίπου 45 λεπτά.