Ο Γιώργος της Βιβής από το Ζαρό πήρε την λευκή ποδιά του Masterchef
giorgos_MASTER SEFF

Από το πρώτο λεπτό της συμμετοχής του στο MasterChef ξεχώρισε, τόσο για την εμφάνισή του όσο και για το ταλέντο του στη μαγειρική.

Ο λόγος για τον Γιώργο που κατάγεται από τον Ζαρό του Δήμου Φαιστού και ταξίδεψε για να συμμετάσχει στο ριάλιτι μαγειρικής από την μακρινή Ολλανδία όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια.

Ανάμεσα σε τρία πιάτα ο Γιώργος είχε το καλύτερο με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη να του δίνουν από μία λευκή ποδιά.

Το δίλημμα έγινε ακόμα πιο δύσκολο, με τον Σωτήρη Κοντιζά, παρότι δεν είχε ποδιά, να τον ρωτάει τι θα ‘κανε αν είχε ποδιά να του δώσει. Ο παίκτης προτίμησε τον Πάνο Ιωαννίδη, αφού του ταιριάζει πιο πολύ η κουζίνα του, με τον Σωτήρη Κοντιζά να… παρεξηγείται! «Μόλις μου έριξες πόρτα χωρίς να ‘χω ποδιά να σου δώσω;» είπε με χιούμορ, με τους άλλους δύο κριτές να τον πειράζουν.

«Είστε κι ομορφάντρες!» σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όταν τον ρώτησε γιατί επέλεξε τον συγκεκριμένο κριτή. «Εξαιρετικό πιάτο» είπε, με τον παίκτη να χαίρεται πολύ που μπήκε στο σπίτι του MasterChef.

Πηγή: star.gr