Ο Γιος του θύματος στις Μοίρες: ” Παρά λίγο να ήμουν εγώ στη θέση του πατέρα μου”
foniko moires 2

Φονικό και ένας τραυματισμός για ασήμαντη αφορμή στις Μοίρες!

Άνάστατη είναι η τοπική κοινωνία των Μοιρών από το φονικό που έγινε πριν από λίγο για μιά ουσιαστικά ασήμαντη αφορμή.
Ο δράστης που ήταν γνωστός απο καζάνι που διατηρεί στα περίχωρα των Μοιρών πήγε να ζητήσει το λόγο από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος που νοίκιασε η γυναίκα του καθώς βρισκόταν σε διάσταση.

Η ασήμαντη αφορμή

Όταν έφτασε στο σπίτι του θύματος, ο δράστης ρώτησε πόσο νοικιάζει το σπίτι στη γυναίκα του. Αυτός (πάντα με αυτόπτες μάρτυρες) του απάντησε ότι δεν τον αφορά με αποτέλεσμα ο δράστης να βγάλει το όπλο και να τον πυροβολήσει όπως επίσης και τη γυναίκα του θύματος που βγήκε κι αυτή να δει τι συμβαίνει.

Γιος θύματος: ” παρά λίγο να ήμουν εγώ στη θέση του πατέρα μου”

Εν τω μεταξύ δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα αυτό που συμβαίνει ο γιός του θύματος που διατηρεί γραφείο ταξιδιών και έκδοσης εισιτηρίων στις Μοίρες . Ο Γ.Χ δεν μπορεί να συνέλθει ακομα από το σοκ καθώς πιστεύει ότι θα μπορούσε να ήταν αυτός στη θέση του πατέρα του αφού ο δολοφόνος ρωτούσε τους γειτονους που είναι το σπίτι του “τουρ” …” Ευτυχώς που δεν βγήκα εγώ γιατί θα έπαιζε εμένα….” δήλωσε συγκλονισμένος.
Ο δράστης αναζητείται ενώ η σωρός του άτυχου άνδρα ήταν μέχρι πριν από λίγο ακόμα στο σπίτι καθώς αναμενόταν ιατροδικαστής , ενώ η γυναίκα του μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο Ηρακλείου.

foniko moiresfoniko moires 1

Πηγή Δια-SOS-τε τη Μεσαρά