Ο Γκλέτσος αποκαλύπτει: “Εγώ και η Λάσκαρη αποφασίσαμε να…”
gamos gletsou1

Αποκαλύψεις Γκλέτσου: “Εγώ και η Λάσκαρη αποφασίσαμε να…”

Δείτε το video που ακολουθεί…

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος της Ντορέττας και μεταξύ άλλων μίλησε για τη Ζωή Λάσκαρη και αποκάλυψε πώς έγινε η πρόταση γάμου στη Μαρία Ελένη.

«Παντρεύτηκα για 17 μέρες. Υπήρχε μια διαφορά ηλικίας 11 χρόνια. Στο 29-30 δεν λέει τίποτα, στο 30-19 είναι δύο άλλοι κόσμοι. Εγώ ήμουν 30 και η Μαρία-Ελένη ήταν 19. Ευτυχώς που το καταλάβαμε γρήγορα και δεν κάναμε και κανένα παιδί και να είναι χειρότερα τα πράγματα.
Ήμασταν φίλοι με την Ζωή και τον Αλέξανδρο, τους λάτρευα και τους δύο, αγαπώ τον Αλέξανδρο. Η Ζωή ήταν το κάτι άλλο, πολύ ωραίος άνθρωπος. Αλλά εξίσου φοβερός άνθρωπος και ανεξάντλητος, μπορείς να κάνεις παρέα μαζί του και να μην βαριέσαι, είναι ο Αλέξανδρος, απίστευτος άνθρωπος.

gamos gletsou

Εγώ και η Ζωή αποφασίσαμε να παντρευτώ με τη Μαρία Ελένη και μετά της κάναμε πρόταση. Της είχα πει «ρε συ, να παντρευτώ τη Μαρία Ελένη;» και μου λέει «ναι ρε συ». Πήρα τη Μαρία Ελένη τηλέφωνο και της λέω «θες;» και μου λέει «ναι».

Παίρνουμε και τον Αλέξανδρο, τον ρωτάμε και λέει «παιδιά, δεν μπορώ τώρα έχω δουλειά» και μας πήρε μετά από μία ώρα και μας λέει “ναι, εντάξει”», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δείτε το video: