Ο κλέφτης ήταν «αδιάβαστος» και έπεσε πάνω στον σπιτονοικοκύρη!
diariksi-744x496

Και οι δύο καταγγελίες έγιναν στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού μας dream fm Πρωινή Πτήση

Πάνω στο σπιτονοικοκύρη, έπεσε ένα νεαρός που προσπαθούσε να εισβάλει σε σπίτι στις Μοίρες, το βράδυ της Ανάστασης.
Ο επίδοξος κλέφτης, ήταν όπως φαίνεται εξοπλισμένος πλήρως για την «εισβολή».

Μάλιστα εκτιμούσε ότι εκείνη την ώρα λόγω της Αναστάσεως η οικογένεια θα απουσίαζε, ωστόσο λογάριαζε χωρίς τον «ξενοδόχο» ή για να ακριβολογεί κανείς, χωρίς τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που δεν είχε πάει στην εκκλησία.

Όταν ο ιδιοκτήτης άκουσε κλειδιά στην πόρτα θεώρησε ότι ήταν η γυναίκα του που γύριζε από την εκκλησία. Η πόρτα ωστόσο αργούσε να ανοίξει και έτσι ο ίδιος την άνοιξε από μέσα για να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον κλέφτη ο οποίος μόλις είδε ότι ο ιδιοκτήτης ήταν μέσα έγινε «καπνός».

Άλλη μια καταγγελία επίσης από τις Μοίρες, αναφέρει ότι το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, άτομο παραβίασε αυτοκίνητο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και πήρε από μέσα ότι βρήκε.

Μάλιστα το άτομο φαίνεται ότι είχε και συνεργό, αφού στην κάμερα παρακείμενου σπιτιού που κατέγραψε τα πάντα, φαίνεται κάποιος να κάνει σινιάλο στον κλέφτη, όταν ερχόταν αυτοκίνητο ή πεζός.

Όπως φαίνεται οι κλέφτες βρήκαν ευκαιρία της Άγιες Μέρες του Πάσχα να δράσουν, αφού λίγες ώρες νωρίτερα, είχαν κλαπεί λάδι και πρόβατα επίσης από τις Μοίρες