• 14 Ιουλίου, 2024

Ο ΟΦΗ ΑΠΟΚΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ

Vinkmag ad

20160809_162518

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης συνάντηση αναφορικά με το γήπεδο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην Αμμουδάρα κι έτσι μπήκαν οι βάσεις για να αποκτήσει η οικογένεια του σωματείου ένα νέο σύγχρονο χώρο για την άθληση των νέων παιδιών.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα αθλητισμου Νίκος Συριγωνάκης ενημερώθηκαν για τις μέχρι τώρα ενέργειες σχετικά με την αναμόρφωση του γηπέδου και την επαναλειτουργία του. Το παρών από πλευράς ΟΦΗ έδωσαν: το μέλος του Ερασιτέχνη και έφορος των Ακαδημιών Κώστας Ζερβάκης, το μέλος του Ερασιτέχνη και υπεύθυνος εγκαταστάσεων Αντώνης Κοτσιφάκης, ο πρόεδρος του ΟΦΗ ’94 Γιάννης Φασομυτάκης και ο Γιώργος Κουτεντάκης εκ μέρους της Επιτροπής Ακαδημίας.

20160809_162812

Ο κ. Κοτσιφάκης έκανε την σχετική ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες και πλέον με την σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης, η δημιουργία του γηπέδου μπαίνει στο τελικό στάδιο.

20160809_162514

Τις επόμενες εβδομάδες θα ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και θα υπάρξουν συναντήσεις με τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης για να προχωρήσει το έργο.

Μετά τη συνάντηση οι άνθρωποι της Ακαδημίας του ΟΦΗ πρόσφεραν στον Σταύρο Αρναουτάκη και το Νίκο Συριγωνάκη δύο φανέλες του ΟΦΗ με τα ονόματά τους.

20160809_164328

Loading

  Read Previous

  Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη φωτιά στο κτίριο και τη διακοπή του σήματος

  Read Next

  Στην Κρήτη το μεγαλύτερο ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο (φωτογραφίες)

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular