Ο Πικέ βγήκε βόλτα με την Κλάρα στη Βαρκελώνη κι εκείνη «έσκασε» πάνω σε διαφημιστική πινακίδα (vids)
Ο Πικέ βγήκε βόλτα με την Κλάρα στη Βαρκελώνη κι εκείνη «έσκασε» πάνω σε διαφημιστική πινακίδα (vids)

Μπορεί μέχρι πριν από λίγο καιρό να μη βλέπαμε δημόσιες εμφανίσεις από τον Ζεράρ Πικέ και τη νέα του σύντροφο, την Κλάρα Κία Μάρτι, αλλά το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά την πρώτη τους φωτογραφία στο Instagram, ολοένα και πυκνώνουν αυτές. Τη Δευτέρα το ζευγάρι εθεάθη να χαμογελά, πιασμένο χέρι χέρι και να επιδεικνύει τον έρωτά του, περπατώντας στους δρόμους της Βαρκελώνης. Με τους… παπαράτσι να τους ακολουθούν και να κάνουν ερωτήσεις στον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή.

Ρωτήθηκαν μάλιστα από δημοσιογράφο για τις κρίσεις άγχους που γράφτηκε πως παθαίνει η Κλάρα, με τους δύο να απαντούν γελώντας. «Μια κρίση άγχους; Κρίση άγχους; Το να έχεις μια κρίση άγχους είναι περίπλοκο. Σας παρακαλώ, πραγματικά», γέλασε ο Ζεράρ Πικέ όταν ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο του Europa Press.

Ο Πικέ διέψευσε επίσης οτι η Κλάρα Κία είχε γενέθλια στις 7 Φεβρουαρίου. «Μα τι λες, δεν είναι αύριο. Ξέρω ότι αύριο είναι η 7η, αλλά νομίζω ότι κάνεις λάθος. Καλά έκανες που προσπάθησες, για να είμαι ειλικρινής, ήταν πολύ καλό, για να είμαι ειλικρινής, περάσαμε πολύ ωραία», είπε αστειευόμενος.

Από την άλλη, η 23χρονη σύντροφός του προσπάθησε αρχικά να κρύψει το πρόσωπό της από τις κάμερες, αλλά υπέστη μια μικρή ατυχία. Έπεσε πάνω σε μια διαφημιστική πινακίδα, αν και δεν τραυματίστηκε και συνέχισε να περπατά κανονικά, ενώ ο Ζεράρ Πικέ δεν μπορούσε να συγκρατήσει το γέλιο του για το… ασήμαντο χτύπημα και τη μικρή αδεξιότητα της συντρόφου του.