Ο σέξι Κρητικός αγρότης πίνει ρακές και σπάει παξιμάδια…Γίνεται αντικείμενο πόθου για τρεις φίλες
kjjahdadhad1

Ο νεαρός Κρητικός, Στάθης Στιβακτάκης, που «τρέλανε» τον γυναικείο πληθυσμό όταν πέρυσι ήρθε στην Αθήνα για να πάρει μέρος στις κινητοποιήσεις των αγροτών ενάντια στο Ασφαλιστικό, γίνεται το κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικού σποτ.

Μπορεί στο παρελθόν ο 26χρονος μελισσοκόμος να απέρριψε προτάσεις για μόντελινγκ, αλλά δεν είπε «όχι» στη διαφήμιση αγροτικών προϊόντων.

Η ηθοποιός Κατερίνα Δημητρόγλου, η οποία συμπρωταγωνιστεί στο σποτ, ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τα παρασκήνια του γυρίσματος.

kjjahdadhad2

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» η ηθοποιός, «το γύρισμα έγινε προχθές, σε κρητική ταβέρνα στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με το σενάριο, εγώ και δύο φίλες μου έχουμε πάει για φαγητό και στο διπλανό τραπέζι κάθεται ο Στάθης τον οποίο φλερτάρουμε και σχολιάζουμε. Εκείνος, μόνος του, πίνει τις ρακές του και σπάει στη σαλάτα του ένα κρητικό παξιμάδι».

kjjahdadhad3

«Ο Στάθης Στιβακτάκης είναι ένα παιδί διαφορετικό, που ζει απλά και παραδοσιακά. Είναι πρωτόγονος άνθρωπος, απλός, ντόμπρος και καθαρός. Γι’ αυτό επελέγη και γι’ αυτό το σποτ. Τον συμπάθησα πολύ και διαπίστωσα, ευχάριστα, ότι η δημοσιότητα τον ξενίζει και δεν τον ενδιαφέρει. Στο γύρισμα είχε απορίες σαν μικρό παιδί. Είναι αληθινός!», τόνισε.