Ο συγκάτοικος του Κρητικού φοιτητή μιλά για την εξαφάνιση του
Ο ίδιος έδωσε πληροφορίες για την ημέρα της εξαφάνισης του αλλά περιέγραψε και την καθημερινότητα του στη σχολή.

vaggelis

Τις τελευταίες κινήσεις του 20χρονου Κρητικού φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τις 6 Φεβρουαρίου περιγράφει ο συγκάτοικος του μιλώντας στην εκμπομπή “Μια”. Ο ίδιος έδωσε πληροφορίες για την ημέρα της εξαφάνισης του αλλά περιέγραψε και την καθημερινότητα του στη σχολή.

Το θρίλερ με την εξαφάνιση του Βαγγέλη συνεχίζεται με τη μητέρα του κάνει έκκληση για να βρεθεί το παιδί της.

Οι μαρτυρίες οδηγούν την οικογένεια του 20χρονου φοιτητή, Βαγγέλη Γιακουμάκη στο Μοναστηράκι ενώ “φως” στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το υλικό από την κάμερα ασφαλείας του πρατηρίου υγρών καυσίμων που, σύμφωνα με το “Εθνος”, κατέγραψε τον αγνοούμενο φοιτητή να κάνει βόλτα έξω από τη Σχολή του, στις 2 το μεσημέρι της ημέρας που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τα Γιάννενα.
Το οπτικό υλικό βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών Αρχών από το περασμένο Σάββατο και οι γονείς του 20χρονου που κλήθηκαν να δουν το βίντεο επιβεβαίωσαν πως το άτομο που εικονίζεται είναι ο γιος τους.
Στην εικόνα, που τραβήχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου, φαίνεται ο νεαρός να περπατά έξω από τη Γαλακτοκομική Σχολή στον Κατσικά Ιωαννίνων, όπως συνήθιζε κάθε μεσημέρι μετά το φαγητό, σύμφωνα με μαρτυρίες συμφοιτητών του. Εβγαινε από τη μία έξοδο, έκανε έναν σύντομο περίπατο και επέστρεφε μπαίνοντας από άλλη είσοδο.

 

http://www.cretalive.gr