Ο Βασίλης Σκουλάς συμπράττει με τη Χριστίνα Μαραγκόζη
Ο Βασίλης Σκουλάς συμπράττει με τη Χριστίνα Μαραγκόζη

Στροφή και σε άλλα μουσικά μονοπάτια κάνει τα τελευταία χρόνια ο Βασίλης Σκουλάς, ο οποίος με μια ακόμη συνεργασία του μας εκπλήσσει (ξανά) ευχάριστα!

Αυτή τη φορά ο Βασίλης Σκουλάς συμπράττει με μία λαϊκή τραγουδίστρια, γνωστή και “δοκιμασμένη” στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Ο λόγος για τη Χριστίνα Μαραγκόζη που μαζί με τον αγαπημένο Κρητικό καλλιτέχνη ερμηνεύουν το τραγούδι “Τα δυο σου μάτια, θάλασσα”, σε στίχους του Νίκου Καριμπα και μουσική του Γιώργου Λουκάκη. Το ντουέτο αυτό περιλαμβάνεται στο δίσκο “Αχ, Ζωή” που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο από τη Δισκογραφική εταιρεία “Culture for music” και τις Εκδόσεις “Πολιτισμός”, στο οποίο ο Βασίλης Σκουλάς τραγουδάει ένα ακόμη ντουέτο – με την Πίτσα Παπαδοπούλου.

Ο Βασίλης Σκουλάς συμπράττει με τη Χριστίνα Μαραγκόζη

«Αχ ζωή»

Ο τελευταίος δίσκος του πολυγραφότατου στιχουργού Νίκου Καρίμπα, με τίτλο «Αχ ζωή», περιλαμβάνει δεκαεπτά τραγούδια σε μουσικές επτά συνθετών και τη συμμετοχή δεκαέξι παλαιότερων και νέων ερμηνευτών: Πίτσα Παπαδοπούλου, Πόπη Αστεριάδη, Βασίλης Σκουλάς, Χριστίνα Μαραγκόζη, Μπάμπης Τσέρτος, Νάντια Καραγιάννη, Μιχάλης Δημητριάδης, Σοφία Παπάζογλου, Μανώλης Χατζημανώλης, Τάσος Παυλίδης, Παντελής Σαλούστρος, Χριστίνα Μιχαλάκη, Νίκος Καραγιάννης, Άρης Καμπανός, Ραφαέλλα Ευαγγελοπούλου, Έλενα Φερεντίνου.

Η ηχοληψία, η μίξη και το master έγιναν από τον Γιώργο Πρινιωτάκη στο Studio Art racks, τo εξώφυλλο φιλοτέχνησε ο Βαγγέλης Κουμπής, ενώ ο δίσκος κυκλοφόρησε από την «Culture for music» και τις «Εκδόσεις πολιτισμός».