Ο Ζάχος του Master Chef : Ταλαντούχος, δημιουργικός, νέος και… Κρητικός ένα από τα φαβορί (Video)
zaxos matser cfef

Ταλαντούχος, δημιουργικός, νέος και… Κρητικός αναμένεται να είναι ο νέος Έλληνας master chef, αφού το φαβορί για τη reality εκπομπή μαγειρικής, είναι ο Κρητικός Ζάχος Παπαδάκης.

Ο Ζάχος Παπαδάκης, ο ένας εκ των δύο κρητικών που κατάφεραν  να  προκριθούν στην τελική εικοσάδα του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής και οποίος όχι μόνο έχει ταλέντο στη μαγειρική και είναι ίσως η πιο χαρακτηριστική φυσιογνωμία του φετινού master chef!

Με το πείσμα, τη θέληση και το ταλέντο του κατάφερε να «εξουδετερώσει» ακόμη και άτομα που είχαν πολύ μεγαλύτερη εμπειρία και γνώσεις από εκείνον.

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού, όχι μόνο για τις μαγειρικές του ικανότητες αλλά και λόγω του χιούμορ του.

Αυτό άλλωστε είναι κάτι που  επιβεβαιώνουν κι οι δικοί του άνθρωποι, οι οποίοι τον χαρακτηρίζουν ως την «ψυχή της παρέας», ένα παιδί που έχει για όπλο την θετική σκέψη και που συχνά επιστρατεύει το χιούμορ του για να αντιμετωπίσει ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Αυτό που μένει να δούμε τώρα, είναι και την υπόλοιπη πορεία του στο παιχνίδι και αν θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό του φετινού master chef.

Ακόμη όμως  κι αν αυτό δεν συμβεί είναι σίγουρο πως θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμη γιατί όπως λένε κι οι φίλοι του για τον ίδιο, όταν ο Ζάχος βάζει ένα στόχο καταφέρνει πάντα  να τον πετυχαίνει. Μένει μόνο να μας το επιβεβαιώσει!

 

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο με τον Κρητικό παίκτη: