Οδήγησε την κόρη του σε ένα απομονωμένο μέρος. Δείτε τι έγινε όταν ο πατέρας άνοιξε την πόρτα (Video)
odigise1

 

Μια δυνατή ταινία μικρού μήκους.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την ιστορία μιας οικογένειας. Παρά το γεγονός πως έχουν ένα μικρό κοριτσάκι νιώθουν ανολοκλήρωτοι με αποτέλεσμα να υιοθετήσουν και ένα ακόμη.Οι δυο αδερφές περνούν μαζί διάφορες οικογενειακές καταστάσεις όπως γενέθλια και βόλτες δείχνοντας πως η ζωή τους είναι υπέροχη, αλλά όλα αλλάζουν όταν η υιοθετημένη τους κόρη κάνει κάποια «λάθη».

Παρά το γεγονός πως τα λάθη αυτά δεν είναι μεγάλης σημασίας, ούτε κάτι περίεργο για ένα παιδί μικρής ηλικίας, η μητέρα αλλάζει συμπεριφορά και αναθεωρεί την άποψή της για την υιοθεσία, καθώς η μικρή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους.

Το τελειωτικό χτύπημα έρχεται όταν η νέα τους κόρη κάνει άνω κάτω το δωμάτιο της και η οικογένεια αποφασίζει να απαλλαγεί από αυτήν οριστικά.

Η παραπάνω ιστορία είναι μεταφορική θέλοντας να δείξει πως μια οικογένεια αντιμετωπίζει τα μη ανθρώπινα μέλη της με το πέρασμα του χρόνου.

Είναι απάνθρωπο το γεγονός πως πολλοί άνθρωποι εγκαταλείπουν τα κατοικίδια τους.

Το παρακάτω υπέροχο βίντεο δημιουργήθηκε από την Zsofia Zsemberi με την πρόθεση να δείξει στους ανθρώπους πόσο άσχημο είναι να εγκαταλείπεις κάποιον απλά επειδή κουράστηκες.

Είναι σίγουρα ένα βίντεο με πολύ ισχυρό μήνυμα για τη ζωή και τα κατοικίδια.