Οκτώ υπάλληλοι της τράπεζας δεν έπιασαν το στόχο και υπέστησαν… πυγοράπισμα Απίστευτο βίντεο
china 2

Δείτε τις εικόνες – Οκτώ υπάλληλοι τράπεζας στην Κίνα εξευτελίζονται μπροστά σε όλους τους εργαζόμενους επειδή «δεν ήταν αρκετά παραγωγικοί»

«Εργασιακός μεσαίωνας» φαίνεται ότι επικρατεί τον 21ο αιώνα σε τράπεζα στην Κίνα. Σύμφωνα με βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η on line έκδοση της εφημερίδας People’s Daily, οκτώ υπάλληλοι τράπεζας βρίσκονται στην σειρά σε βάθρο ενώ 200 συνάδελφοί τους κάθονται στην αίθουσα.  Ένας άντρας καλεί τους εργαζόμενους να γυρίσουν τα οπίσθια για να τους χτυπήσει με ένα μεγάλο ξύλινο ραβδί.

Το απαράδεκτο περιστατικό συνέβη στην κινεζική επαρχία Shanxi, στην βόρεια Κίνα και αφορά υπαλλήλους της τράπεζας Changzhi Zhangze Rural Commercial Bank. Η ιστορία που κρύβεται πίσω από το βίντεο έχει δύο σενάρια, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα.

Το πρώτο σενάριο αναφέρει ότι είναι ο ίδιος ο διευθυντής της τράπεζας που χτυπά τους οκτώ εργαζόμενους με την αιτιολογία ότι «δεν εργάζονται αρκετά σκληρά» ενώ σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο, ο επικεφαλής εκπαιδευτικού σεμιναρίου χτυπά τους εργαζόμενους, επειδή «είχαν κακές επιδόσεις στο σεμινάριο».

Η People’s Daily αναφέρει ότι η τιμωρία των οκτώ τραπεζικών υπαλλήλων, μεταξύ των οποίων ήταν και μια γυναίκα που δείχνει να σφαδάζει από πόνο, δεν περιορίστηκε μόνο στον ξυλοδαρμό, αλλά στην συνέχεια οι υπεύθυνοι της τράπεζας έκοψαν και τα μαλλιά των υπαλλήλων.

Μετά την ανάρτηση του βίντεο δύο υπάλληλοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ενώ η εταιρεία στην οποία ανήκει η τράπεζα διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

Το βίντεο έχει γίνει viral και αρκετοί χρήστες τονίζουν ότι οι αρχές στην Κίνα θα πρέπει να διερευνήσουν το απαράδεκτο συμβάν.

 

www.protothema.gr