Ονειρεύτηκε άλλη γυναίκα, παραμιλούσε και το… πλήρωσε ακριβά!
Η γυναίκα τού έριξε καυτό νερό στα γεννητικά όργανα!

Αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στη Βραζιλία, όταν ένας άνδρας… τόλμησε να ονειρευτεί άλλη γυναίκα. Τότε, η σύζυγός του που τον άκουσε να παραμιλάει αποφάσισε να τον τιμωρήσει για τα όνειρά του (!) και του έριξε καυτό νερό στα γεννητικά όργανα.

Σύμφωνα με τη γυναίκα -η οποία συνελήφθη- ο άνδρας, ενώ κοιμόταν, δήλωνε την αγάπη του σε ένα πρόσωπο που δεν ήταν εκείνη. Έτσι, θυμωμένη, πήγε στην κουζίνα και έβαλε νερό να ζεσταθεί. Στη συνέχεια επέστρεψε στο δωμάτιο και έριξε το καυτό νερό στον σύζυγό της και κυρίως στο σημείο των γεννητικών του οργάνων.

Το θύμα κατέληξε με εγκαύματα δευτέρου βαθμού στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, στο χέρι και σε ένα σημείο της πλάτης και έχει εισαχθεί σε νοσοκομείο για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.

Σύμφωνα με αστυνομικό στη Λα Παζ, όπου σημειώθηκε το περιστατικό, ξεκίνησε έρευνα σε βάρος της δράστιδας και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη, όπως γράφει το TN International.

Μάλιστα, φαίνεται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, αφού στο παρελθόν είχε ψεκάσει τον σύντροφό της με αλκοόλ και προσπάθησε να του βάλει φωτιά…

 

 

 

 

cretalive.gr