Το όνειρο για τον Πλάτωνα έσβησε στα 16 του χρόνια….Σπαρακτικά μηνύματα για το άτυχο αγόρι
plaronas5

Ένας νέος άνδρας έχασε την ζωή του και δύο γυναίκες τραυματίστηκαν,σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην πόλη του Ρεθύμνου,στον  περιφερειακό δρόμο, κοντά στο σημείο που βρίσκεται το γήπεδο της Σοχώρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των Ρεθεμνιώτικων Νέων, ο νεαρός οδηγώντας την μοτοσυκλέτα του,στην προσπάθεια του  να αποφύγει να χτυπήσει μία γυναίκα που  διέσχιζε τον δρόμο δεν τα κατάφερε και την παρέσυρε ενώ στην συνέχεια ή μοτοσυκλέτα ξέφυγε από τον έλεγχο του και έπεσε οδόστρωμα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου νέου.Σοβαρά τραυματίστηκε και η συνεπιβάτιδα του στην μοτοσυκλέτα.

Μια ακόμα “μαύρη” μέρα ξημέρωσε για την Κρήτη, και τα δάκρυα στερεύουν πια για τα θύματα της ασφάλτου!

Η τελευταία ανάρτηση του Πλάτωνα που σοκάρει !

Προφητική χαρακτηρίζεται από πολλούς η μαντινάδα που αναρτήθηκε στη σελίδα του αγοριού στο Facebook το απογευμα της Παρασκευής, κάτω από την οποίο ο αδερφός του του ζητά να…γυρίσει!

Το όνειρο για τον Πλάτωνα έσβησε στα 16 του χρόνια
Συγγενείς και φίλοι του μαθητή του Λυκείου Γαζίου αδυνατούν να πιστέψουν πώς ο “λεβέντης” τους δεν υπάρχει πια, και στέλνουν σπαρακτικά μηνύματα, ενώ η κοινωνία παρακολουθεί παγωμένη αυτό το καθημερινό “μακελειό” στους δρόμους του νησιού μας!

Το όνειρο για τον Πλάτωνα έσβησε στα 16 του χρόνια
Το όνειρο για τον Πλάτωνα έσβησε στα 16 του χρόνια
cretalive.gr