• 21 Ιουνίου, 2024

“Ωραία η τελετή με τα τούνελ στα Τέμπη, αλλά με το δρόμο της Μεσαράς τι γίνεται;”

Vinkmag ad

dromos-mesaras2

Το παράπονο της για τον δρόμο Ηράκλειο Μεσαρά εκφράζει η τέως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Μαρία Διακάκη μετά και την τελετή εγκαινίων του νέου αυτοκινητόδρομου στα Τέμπη.Η ίδια δεν κρύβει τον θυμό της και επιρρίπτει ευθύνες στους βουλευτές του Ηρακλείου μεταξύ των οποίων όπως λέει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, για ένα έργο που δεν έχει ακόμη παραδοθεί και με κάποιες εκκρεμείς υπογραφές από το 2013.

dromos mesaras katolisthisi

Και όλα αυτά ενώ οι συναλλαγές ανάμεσα στο Ηράκλειο και τη Μεσαρά είναι καθημερινές, λόγω των αγροτικών προϊόντων που μεταφέρονται και διοχετεύονται μέσω του λιμανιού του Ηρακλείου, σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη και λόγω της υποχρεωτικής (βάσει νόμων), μετάβασης των κατοίκων της Μεσαράς προς το Ηράκλειο (και ανάποδα), για διεκπεραίωση προσωπικών τους υποθέσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ωραία η τελετή στα Τέμπη και ακόμα ωραιότερη η διευκόλυνση των οδηγών που θα περνούν από κει και θα γεφυρώνουν αποστάσεις. Καλοτάξιδος ας είναι ο αυτοκινητόδρομος!

Καλοτάξιδες όλες οι διευκολύνσεις που ολοκληρώνονται και εξυπηρετούν τους πολίτες και την οδική ασφάλεια αυτής  της χώρας και όχι μόνο..

Εγώ όμως ζω στην Κρήτη και έχω ένα παράπονο που εκφράζω με θυμό!

Υπάρχει ένα κομμάτι δρόμου από το Ηράκλειο στη Μεσαρά, καθ όλα έτοιμο να παραδοθεί στους πολίτες από πολύ καιρό, αφού γι αυτό με είχαν διαβεβαιώσει ( ούσα βουλευτής) και το Υπουργείο, αλλά και οι τοπικοί φορείς! Κάποιες υπογραφές έλειπαν τότε και το θέμα, ήταν θέμα χρόνου να κλείσει. Αυτά εν έτει 2013…

Είμαστε στο 2017 και το ( αποπερατωμένο) έργο, δεν έχει ακόμα παραδοθεί.

Τι σημαίνει αυτό (εκτός των όσων μπορεί να σημάνει γενικά) ;

Σημαίνει ότι όσοι διαβαίνουν αυτόν τον δρόμο, Μεσαρίτες και μη, εξακολουθούν να  εκτίθενται σε κίνδυνο καθημερινά, προσπαθώντας να φτάσουν στο Ηράκλειο από τις Μοίρες, ή  από το Ηράκλειο προς τις Μοίρες.

Για όσους δεν ξέρουν, οφείλω να πω ότι,

 οι συναλλαγές ανάμεσα στο Ηράκλειο και τη Μεσαρά είναι καθημερινές, λόγω των αγροτικών προϊόντων που μεταφέρονται και διοχετεύονται μέσω του λιμανιού του  Ηρακλείου, σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη και λόγω της υποχρεωτικής (βάσει νόμων), μετάβασης των κατοίκων της Μεσαράς προς το Ηράκλειο (και ανάποδα), για διεκπεραίωση προσωπικών τους υποθέσεων.

Σημαίνει ακόμα ότι, το έργο έχει απαξιωθεί ή έχει τεθεί στα αζήτητα και στα αδιάφορα, με ευθύνη κυρίως των βουλευτών Ηρακλείου, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός…

Δεν έχει νόημα να αποδοθούν ευθύνες από μένα…Ας τις αναλάβουν οι ίδιοι..Εγώ και όλοι οι Μεσαρίτες, περιμένουμε έργα!!!!!!

Loading

  Read Previous

  Kαρτέρι θανάτου στο Π. Φάληρο: Τον πυροβόλησε πέντε φορές για τα μάτια μιας γυναίκας

  Read Next

  Καρχαρίας 7 μέτρα πιάστηκε από Αγιογαληνιώτη ψαρά βαθιά στο Λιβικό πέλαγος (Video)

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular