Όταν η Barbara Palvin ξεπέρασε την Σάρον Στόουν: Το διάσημο μοντέλο αναβιώνει τη σκηνή με το σταυροπόδι του «Βασικού Ενστίκτου» (video)
689c5f4ca15fa2a06efe3c2719403ed9

Πρόκειται για μία από τις πιο ερωτικές σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου και δεν είναι άλλη από τη σκηνή με το σταυροπόδι, στην ταινία «Βασικό Ένστικτο».

Σε αυτή, η Σάρον Στόουν κάθεται απέναντι από τους ανακριτές, φορώντας ένα στενό λευκό μίνι φόρεμα. Απαντά στις στις ερωτήσεις με τεράστια ψυχραιμία και άνεση. Όταν αλλάζει όμως σταυροπόδι, αποκαλύπτεται ότι δεν φορά εσώρουχο με αποτέλεσμα, να χάσουν την ψυχραιμία τους, οι ανακριτές της.

Την επική σκηνή αναβιώνει το super model από την Ουγγαρία, Barbara Palvin. Η σεξοβόμβα φορά ένα στενό λευκό φόρεμα, ίδιο με εκείνο της Σάρον Στόουν και δέχεται να την «ανακρίνουν», στο πλαίσιο της συνεργασίας της για το ημερολόγιο «Love».

H Palvin, ως άλλη Σάρον Στόουν, απαντά στις ερωτήσεις που δέχεται. «Έχεις κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών», τη ρωτούν. «Φυσικά! Κάποιες φορές! Κοκαϊνη! Έχεις κάνει σέξ ποτέ πάνω σε κοκαϊνη;», αποκρίνεται η Palvin. Τότε αλλάζει σταυροπόδι και αφήνει σε κοινή θέα, τον εσωτερικό της κόσμο.

Η 23χρονη έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, ωστόσο κανείς δεν είναι σε θέση να επικεντρωθεί στις υποκριτικές της ικανότητες.

 

 

 

 

 

Πηγή: Protothema.gr