Η Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου στολίστηκε με Χριστουγεννιάτικες… μπάλες γυμναστικής! Δείτε τις φωτογραφίες
4-15

Μπάλες γυμναστικής μπορούν να προσθέσουν ένα χριστουγεννιάτικο κλίμα πλέον, πέρα από τη γνωστή χρήση των καθισμάτων.

Τι εννοώ; Μα φυσικά τις υπέροχες πολύχρωμες μπάλες που στολίζουν την αρχή της οδού Εθνικής Αντιστάσεως όπως διέρχεται κάποιος από τη Μεγάλη Πόρτα στο Ρέθυμνο!

Γράφει η Ιωάννα Καψάλη

Ένας ευφάνταστος στολισμός στην κεντρική αγορά του Ρεθύμνου κεντρίζει τα βλέμματα όσων κατηφορίζουν από την Μεγάλη Πόρτα. Οι χαρούμενες αυτές μπάλες συμβάλουν, ώστε το κλίμα δείχνει ακόμη περισσότερο εορταστικό.

Μη γνωρίζοντας ποιος ή ποια σκέφτηκε αυτή τη φανταστική ιδέα, είναι εξαιρετική και πιθανόν από εδώ και πέρα να υιοθετηθεί από κόσμο που τη λάτρεψε και γιατί όχι; Να γίνει μια καινούργια μόδα!

Παράλληλα, σε όλους τους δρόμους της πόλης, αλλά και στην συγκεκριμένη περιοχή φωτίζουν τα υπέροχα γνώριμα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που έχουν τοποθετηθεί από το δήμο Ρεθύμνου. Ο συνδυασμός των δύο αυτών στολισμάτων κάνουν ακόμη πιο εκθαμβωτική την υποδοχή κάθε επισκέπτη ή ντόπιου από την κεντρική είσοδο της παλιάς πόλης.

Το πιο πιθανό είναι ότι αυτή η έξυπνη και δημιουργική ιδέα, ίσως υιοθετηθεί τελικά από όσους έχουν λίγο περισσότερη παρατηρητικότητα και δουν το όμορφο αποτέλεσμα.

Μην απορήσετε αν στο μέλλον αρχίσετε να βλέπετε στις γιορτές μπάλες γυμναστικής παντού μέσα στην πόλη!

 

 

 

Πηγή