Πάμε καλά;;; Η πρώτη εμφύτευση δονητή φέρνει πανικό στο διαδίκτυο!
donitis

 

 

Είστε μόνη, ζείτε μακριά από το σύντροφό σας ή αντιμετωπίζετε κάποιο σεξουαλικό πρόβλημα; Μία νέα συσκευή, υπόσχεται να σας προσφέρει στιγμές απίστευτης απόλαυσης.

Ο λόγος για ένα νέο τεχνολογικό επίτευγμα…την εμφύτευση δονητή!

Ναι, καλά διαβάσατε. Μια ομάδα Γερμανών γιατρών, έφτιαξε ένα δονητή σε σχήμα V, ο οποίος εμφυτεύεται στην κλειτορίδα και ενεργοποιείται μέσω Bluetooth. Να σημειωθεί ότι χρησιμοποιεί την θερμοκρασία του σώματος για να φορτίσει και αποτελείται από ειδική σιλικόνη.

Όταν λοιπόν μία γυναίκα θελήσει να έρθει σε οργασμό, αρκεί να χρησιμοποιήσει σαν τηλεκοντρόλ κάποιο smartphone ή ακόμα και κοσμήματα, όπως κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια.

Οι μέχρι σήμερα δοκιμές, έχουν δείξει ότι το Orgasmia δεν γίνεται αισθητό, 3-4 ημέρες μετά την τοποθέτηση του, στην ευαίσθητη περιοχή.

Αν λοιπόν αποφασίσετε να προχωρήσετε στην εμφύτευση, θα πρέπει να γνωρίζετε πως μόνο ένα ιατρείο πλαστικής χειρουργικής στο Beverly Hills, μπορεί να σας τοποθετήσει τη συγκεκριμένη συσκευή και πάλι δοκιμαστικά. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε πως το πακέτο αγοράς και τοποθέτησης της συσκευής, ανέρχεται σε 6.500 δολάρια ενώ ο νέος δονητής ξεκινάει να… κυκλοφορεί επίσημα το Φθινόπωρο του 2015.

Έχει 20 χρόνια εγγύηση και η εταιρεία αναλαμβάνει οποιοδήποτε κόστος τυχόν προκύψει για αντικατάσταση ή αναβάθμιση.

 

πηγή: star.gr