Παντελής Παντελίδης: Εκδηλώσεις λατρείας στον τάφο του από τους θαυμαστές του
pantelidis2

Άνθρωποι κάθε ηλικίας επισκέπτονται καθημερινά το νεκροταφείο όπου έχει αναπαυθεί ο Παντελής Παντελίδης, για ν’ αφήσουν λίγα λουλούδια ή και σημειώματα, στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.
Η συγκίνηση είναι έκδηλη στα πρόσωπά τους καθώς με δάκρυα στα μάτια, οι θαυμαστές και οι θαυμάστριες του αδικοχαμένου τραγουδιστή, πολλοί από αυτούς ντυμένοι στα μαύρα, ενώνουν τις φωνές τους σιγοτραγουδώντας τις μεγάλες του επιτυχίες, γύρω από τον τάφο του.
AdTech Ad
Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Espresso”, τα κεριά γύρω από τον τάφο είναι αμέτρητα και τα βάζα με λουλούδια μαζί με τις γλάστρες σχηματίζουν «βουνά», καθώς και τα μηνύματα αγάπης γραμμένα σε κάρτες και κόλλες χάρτι, που τοποθετούνται μέσα σε διάφανους φακέλους με προορισμό την οικογένεια Παντελίδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, μάλιστα, το βασικό κομμάτι του τάφου ολοκληρώθηκε το συντομότερο δυνατό, καθώς η λατρεία του κόσμου (ειδικά τις πρώτες μέρες μετά την ταφή του καλλιτέχνη) ήταν τέτοια που κάποιοι έφταναν στο σημείο και έφευγαν με μια χούφτα χώμα!
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάστηκε ακόμα και η παρέμβαση της ομάδας ΔΙΑΣ, ώστε να σταματήσει αυτή η «πώρωση» εντός του νεκροταφείου.
Παράλληλα, η κοσμοσυρροή στο σημείο του δυστυχήματος, στη στροφή προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, συνεχίζεται, εκεί όπου ο άτυχος Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή.

 

 
http://www.newsbomb.gr/