Παντρεύτηκε 3 γυναίκες για…. να του φέρνουν νερό
INDIA

Στη Δυτική Ινδία υπάρχει ένα χωριό όπου οι άνδρες παντρεύονται περισσότερες από μια γυναίκες όχι γιατί θέλουν ποικιλία, αλλά γιατί έτσι εξασφαλίζουν νερό στο σπίτι.

Το χωριό Denganmal έχει πρόσβαση σε δύο πηγές νερού οι οποίες βρίσκονται αρκετά μακριά και υπάρχει πάντα μεγάλη ουρά, αφού όλο το χωριό υδρεύεται από κει. Για να πάρει κάποιος νερό θα πρέπει να περιμένει πολλές ώρες.

Η λύση που βρήκαν οι νοικοκυραίοι του χωριού είναι να παντρεύονται πάνω από μια γυναίκα. Η μία μένει στο σπίτι για να κάνεις τις δουλειές και οι υπόλοιπες πηγαίνουν για νερό. Όπως λέει στη Daily Mail o Sakharam Bhagat, ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσεις αρκετό νερό είναι να παντρευτείς. Ο ίδιος δουλεύει όλη την ημέρα στα χωράφια όπως και πολλοί ακόμα ινδοί που φέτος αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο μιας εκτεταμένης ξηρασίας.

Πολλοί είναι αυτοί που παντρεύονται τρεις και τέσσερις γυναίκες προκειμένου να εξασφαλίσουν το νερό της ημέρας. Όπως λένε οι περισσότερες “νύφες του νερού” είναι χήρες και όλοι δηλώνουν ευχαριστημένοι με τον διακανονισμό.

 

www.newsbomb.gr