Παντρεύεται η Τζένυ Μπαλατσινού! Όλες οι λεπτομέρειες για το δεύτερο στεφάνι της παρουσιάστριας!
mpalatsinou

Μετά το τσουνάμι χωρισμών που έφερε το 2016, η επόμενη χρονιά φαίνεται θα έχει εντελώς διαφορετικό πρόσημο, αφού ξεκινάει όχι με διαζύγια αλλά με γάμους.

Και ένας από αυτούς είναι εντελώς απρόσμενος… Δυο χρόνια μετά τη λιτή ανακοίνωση του χωρισμού τους η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι πλέον και επίσημα χωρισμένοι, καθώς πριν από λίγες εβδομάδες εκδόθηκε το διαζύγιό τους.

Το σημαντικό είναι πως πλέον ανοίγει ο δρόμος για να προχωρήσουν τη ζωή τους. Μάλιστα, όπως αναφέρει το περιοδικό ciao, ο σύντροφος της παρουσιάστριας Ανδρέας Παππάς φρόντισε αμέσως μόλις βγήκε το διαζύγιό της, να της κάνει πρόταση γάμου και μάλιστα χωρίς εκείνη να την περιμένει. Την αιφνιδίασε τόσο που αρχικά,η Μπαλατσινού έμεινε άφωνη και δεν απαντούσε τίποτα. Στη συνέχεια όμως, όπως πάντα αναφέρει το δημοσίευμα, η καρδιά της έδειξε το δρόμο και το ναι βγήκε πολύ αυθόρμητα από το στόμα της. Μαλίστα φαίνεται πως κατέληξαν αφού συζήτησαν το «πότε» και το «πως» στο ότι η Τζένη πρέπει πρώτα να μιλήσει στα παιδιά της και να προετοιμάσει το έδαφος.

 

 

 

 

Πηγή: Youweekly.gr.