Παραδόθηκε η δασκάλα που έμεινε έγκυος από 13χρονο μαθητή της
daskala_160602_101605

Παραδόθηκε τελικά στις αστυνομικές αρχές η Τεξανή δασκάλα, η οποία φέρεται να έχει μείνει έγκυος μετά από σχέση που διατηρούσε με 13χρονο μαθητή της. Σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου.

Η δασκάλα αγγλικών Αλεξάντρια Βέρα, 24 ετών, παραδόθηκε στην αστυνομία, η οποία είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος της. Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Μοντογκόμερι Κάουντι δήλωσε ότι η 24χρονη παραδόθηκε το πρωί της Τετάρτης, σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου και αφέθηκε ελεύθερη μετά την καταβολή εγγύησης 100.000 δολαρίων.

Η «δασκάλα του έρωτα» όπως την έχει «βαφτίσει» ο αμερικανικός Τύπος σύναψε σχέση με τον μαθητή του, έμεινε έγκυος και έκανε έκτρωση. Η ίδια δήλωσε στο δικαστήριο που επιδίκασε την εγγύηση ότι η σχέση της με τον 13χρονο είχε τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας του. Οι γονείς φέρονται να δήλωναν ενθουσιασμένοι με το χαρμόσυνο γεγονός της εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η 24χρονη δασκάλα γνώρισε το 13χρονο αγόρι την περασμένη χρονιά στο Γυμνάσιο Stovall στο Χιούστον, όπου δίδασκε το μάθημα της αγγλικής γλώσσας. Η Αλεξάντρια Βέρα δήλωσε στην αστυνομία ότι αρχικά αντιστάθηκε στο φλερτ του μαθητή.

Ο παράνομος δεσμός ξεκίνησε όταν ο 13χρονος ζήτησε το τηλέφωνό της μέσω Instagram μια μέρα που έκανε κοπάνα. Σύμφωνα με τη δικογραφία το ζευγάρι δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει τον «έρωτα» με αρκετούς μαθητές να αναφέρουν πως ήταν αρκετά διαχυτικοί ακόμα και στο σχολείο. Η σχέση δασκάλας-μαθητή διήρκησε από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως το τέλος του Ιανουαρίου του 2016 και όπως είπε η 24χρονη οι σεξουαλικές του συνευρέσεις ήταν σχεδόν καθημερινές.

Τερμάτισε την εγκυμοσύνη της τον Φεβρουάριο μετά από μια αιφνίδια επίσκεψη της Υπηρεσίας Προστασίας Ανηλίκων στο σχολείο, η οποία «ανέκρινε» την ίδια και τον μαθητή. Η 24χρονη έχει ήδη μια κόρη τεσσάρων ετών από προηγούμενη σχέση. 

Παραδόθηκε η  δασκάλα που έμεινε έγκυος από 13χρονο μαθητή της
Παραδόθηκε η  δασκάλα που έμεινε έγκυος από 13χρονο μαθητή της
Παραδόθηκε η  δασκάλα που έμεινε έγκυος από 13χρονο μαθητή της

Πηγή: athensvoice.gr