Η παραλία Κόκκινη Άμμος δίπλα από τα Μάταλα είναι στις κορυφαίες προτιμήσεις των… γυμνιστών
kokini amos

Tρεις ελληνικές παραλίες συγκαταλέγονται στις 10 καλύτερες γυμνιστών στην Ευρώπη, σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας καταναλωτικών πληροφοριών Promotional Codes. Μάλιστα η μία εξ αυτών βρίσκεται στην νότια Κρήτη!

Τα αποτελέσματα της έρευνας, που προέκυψαν από την ανάλυση κριτικών στην πλατφόρμα της TripAdvisor, έδειξαν ότι η Ελλάδα βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις όσων λατρεύουν το γυμνισμό στις παραλίες.

Οι παραλίες που συμπεριλαμβάνονταισ το Top10 είναι η Μικρή Μπανάνα στη Σκιάθο, η Κόκκινη Άμμος της νότιας Κρήτης δίπλα από τα Μάταλα και η παραλία Paradise Beach στη Μύκονο.

Ο Darren Williams από την Promotional Codes ανέφερε: “Ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο όμορφες παραλίες γυμνιστών, ώστε οι παραθεριστές να απολαύσουν τις διακοπές τους με φυσικό τρόπο δίπλα στη θάλασσα, χωρίς να σκέφτονται τους περιορισμούς ή τις συνέπειες. Κάθε παραλία γυμνιστών έχει τους δικούς της κανόνες, έτσι όσο κάποιος είναι προετοιμασμένος και σεβόμενος τους γύρω του μπορεί να απολαύσει τις παραλίες αυτές στο μέγιστο δυνατό”.

1. Patara Beach, Τουρκία
2. Cap d’Agde village, Γαλλία
3. Μικρή Μπανάνα, Σκιάθος, Ελλάδα
4. Buhne 16, Γερμανία
5. Κόκκινη Άμμος, Κρήτη, Ελλάδα
6. Valalta Beach, Κροατία
7. Es Tren, Μαγιόρκα, Ισπανία
8. Plage de Tahiti, Γαλλία
9. Paradise Beach, Μύκονος, Ελλάδα
10. Porto Ferro beach, Σαρδηνία, Ιταλία