Παραλίγο αεροπορική τραγωδία στην Κρήτη! Μεθυσμένος ο πιλότος σε πτήση προς τα Χανιά!
003a959ff3c4fbfe8529fa04ccd168f3

 

 

 

 

 

 

 

 

Πιθανή μεγάλη τραγωδία αποφεύχθηκε σήμερα καθώς ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή πτήση αεροσκάφους από το Οσλο της Νορβηγίας προς την Κρήτη…

Όπως μετέφερε στο iefimerida o δημοσιογράφος, Τάκης Μίχας, η ματαίωση της πτήσης οφείλεται στο γεγονός ότι βρέθηκαν στον πιλότο και σε δύο συνοδούς δείγματα αλκοόλ που υπερβαίνουν τα επιτρεπτά επίπεδα. Τα ευρήματα αυτά αποκαλύφθηκαν κατά την διάρκεια μίας εξέτασης ρουτίνες στην οποία υποβάλλονται τα μέλη του πληρώματος πριν από την πτήση. Η εξέταση έλαβε χώρα στις 5 το πρωί.

Οι νορβηγικές αρχές αρνήθηκαν να ανακοινώσουν τα ονόματα των εμπλεκομένων καθώς και της αεροπορικής εταιρείας η του προορισμού του αεροσκάφους. Όμως τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν οτι πρόκειται για ενα αεροσκάφος τσάρτερ 100 ατόμων με προορισμό τα Χανιά της Κρήτης.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ επρόκειτο για σκάφος της Air Baltic της μεγαλύτερης εταιρείας της Λετονίας στα πλαίσια της ταξιδιωτικής εταιρείας Star Tours.

Στους επιβάτες ανακοινώθηκε απλώς ότι μέλη του πληρώματος βρέθηκαν άρρωστα και ότι το πλήρωμα επρόκειτο να αντικατασταθεί από ένα νέο που βρισκόταν καθ οδόν.