Παρατηρήσετε προσεχτικά αυτή την φωτογραφία και θα… εκπλαγείτε!
fanari

Ποικίλα, στο σύνολό τους αρνητικά, σχόλια προκάλεσε μια… φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media και απεικονίζει ένα φανάρι στην Ξάνθη, λίγο… διαφορετικό συγκριτικά με όλα τα άλλα.

 

Όπως αναφέρει το site xanthinea.gr πρόκειται για φωτεινό σηματοδότη επί της συμβολής των οδών Σάρδεων και Βλαχοπούλου, στον οποίον ο “Σταμάτης” και ο “Γρηγόρης” φαίνεται πως έχουν μπερδευτεί. Πιο συγκεκριμένα όπως παρατήρησε εύστοχα πολίτης, που απαθανάτισε και το ιδιαίτερο θέαμα, όταν ο φωτεινός σηματοδότης δείχνει πράσινο για τα διερχόμενα Ι.Χ. και κόκκινο για τους πεζούς η σχετική ένδειξη  παροτρύνει τους δεύτερους να διασχίσουν τον δρόμο αντί για το αντίθετο.

Η φωτογραφία που αναρτήθηκε στην ομάδα “Στραβά και Ανάποδα”, στο Facebook προκάλεσε μια σειρά από σχόλια τόσο για το εν λόγω ιδιαίτερο φανάρι όσο και ευρύτερα για τον τρόπο λειτουργίας των φαναριών στην πόλη.

“Μόνο στην πόλη μας συμβαίνουν αυτά. Μέχρι και τα φανάρια που απαγορεύουν την διέλευση πεζών περπατάνε” σχολιάζει ο πολίτης που έβγαλε την σχετική φωτογραφία.

 

arpaxtiko.gr