Παραιτήθηκε ο Γκατούζο!
Τίτλοι τέλους μπαίνουν στη συνεργασία του ΟΦΗ με τον Τζενάρο Γκατούζο! Ο Ιταλός κόουτς… έριξε την «βόμβα» υποβάλλοντας την παραίτησή του, αφήνοντας αιχμές για παίκτες και διοίκηση.gatouzo

Και ξαφνικά ο ΟΦΗ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή! Λίγη ώρα μετά την ήττα των Κρητικών απ’ τον Αστέρα Τρίπολης, ο Τζενάρο Γκατούζο υπέβαλλε την παραίτησή του απ’ τη τεχνική ηγεσία, λέγοντας πως δεν μπορεί άλλο να δουλέψει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες!

«Δεν μπορώ να σηκώσω στους ώμους μου όλο το βάρος της ομάδας, δεν είμαι πρόεδρος να λύνω τα προβλήματα» είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Έβαλα μπροστά το πρόσωπο και το όνομα μου, νιώθω ότι οι παίκτες δεν με πιστεύουν», με τη διοίκηση να καλείται πλέον να βρει το διάδοχό του!

«Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να συνεχίσω αυτήν την εμπειρία. Έβαλα όλο το πάθος μου και όλες τις δυνάμεις μου για αυτήν την ομάδα. Αλλά δεν μπορώ κάθε μέρα να αντιμετωπίζω προβλήματα, δεν είμαι ο πρόεδρος η δουλειά μου είναι το ποδόσφαιρο. Νιώθω άσχημα και στενοχωρημένος αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω. Το κάνω αυτό επειδή αγαπάω την ομάδα. Δεν μπορώ να σηκώσω στους ώμους μου όλο το βάρος της ομάδας. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες καθημερινά και όχι το αγωνιστικό. Όταν υπάρχουν διάφορα προβλήματα, αυτό συμβαίνει μέσα στο γήπεδο. Καθημερινά βάζω όλη μου την ενέργεια στην προπόνηση και τον αγώνα. Προσπαθώ πολύ και ξαφνικά χαλάνε τα πράγματα» είπε αρχικά ο Γκατούζο, πετώντας ουσιαστικά το… γάντι στη διοίκηση για τη μη σωστή λειτουργία της ομάδας, ενώ στη συνέχεια άφησε αιχμές και για τους παίκτες και στο κατά πόσο τον πιστεύουν:

«Νιώθω πολύ στενοχωρημένος γιατί πέρασα τέσσερις καταπληκτικούς μήνες. Είμαι σε μια καταπληκτική πόλη με καταπληκτικό κόσμο, με πολύ καλή ατμόσφαιρα. Το βασικό είναι ότι η καριέρα του προπονητή είναι η δουλειά μου και εγώ θέλω να είμαι προπονητής. Μέσα σε αυτήν την λέξη περιέχονται τα πάντα. Έβαλα μπροστά το πρόσωπο και το όνομα μου, νιώθω ότι οι παίκτες δεν με πιστεύουν. Και να κερδίζαμε η απόφαση μου θα ήταν ίδια. Δεν έχω μιλήσει με τους παίκτες μου, θα τους ενημερώσω μόλις φύγω από εδώ γιατί είναι μια πολύ δύσκολη και απογοητευτική στιγμή».