Πάρτι οργίων με μασκοφόρους στην Πάτρα
parti

Η ανοιχτή πρόσκληση μέσω του facebook και το «check in» των ενδιαφερομένων στο Skype

Σκηνές από την περίφημη ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ «Μάτια ερμητικά κλειστά», με παθιασμένους μασκοφόρους στους ρόλους του Τομ Κρουζ και της Νικόλ Κίντμαν, εκτυλίχθηκαν μέσα σε βίλα στην περιοχή του Ρίου την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς.

Το πάρτι οργίων στη βίλα μετά την τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού περιλάμβανε «θερμούς» άντρες και μυστηριώδεις γυναίκες που πέρασαν μαζί μια ολόκληρη νύχτα ακολασίας. Ολα συνέβησαν σε πολυτελές σπίτι του παραθαλάσσιου οικισμού και οι λιγοστοί -εκλεκτοί- συμμετέχοντες προσκλήθηκαν μέσω facebook.

Η ανοιχτή πρόσκληση αναρτήθηκε λίγες ημέρες πριν από την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και έθετε κάποιες βασικές προϋποθέσεις, όπως το face control και ειδικότερα το «check in» μέσα από live εμφάνιση των ενδιαφερομένων στο Skype. Γυναίκες, άντρες και ζευγάρια έστειλαν τις φωτογραφίες τους με mail (στο inbox) στο ζευγάρι που διοργάνωσε το ξέφρενο πάρτι και έπειτα μέσω του Skype οι οικοδεσπότες και εμπνευστές της καυτής βραδιάς έβλεπαν τους ενδιαφερομένους και μιλούσαν μαζί τους. Οσοι λοιπόν πέρασαν το απαραίτητο face control μπόρεσαν να απολαύσουν ερωτικές στιγμές με άλλα ζευγάρια δίχως ταμπού.

Σκηνές από ταινία

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη βίλα προσήλθαν λίγοι «καλεσμένοι» και παρά τις προσπάθειες των διοργανωτών να κρατήσουν μυστικό το πάρτι, οι περίοικοι κατάλαβαν ότι τη νύχτα της Κυριακής 22 Φεβρουαρίου δεν έγινε ένα κλασικό αποκριάτικο πάρτι, όταν άρχισαν να φτάνουν (μετά τα μεσάνυχτα) στη βίλα τα πρώτα ζευγάρια και να περνούν την είσοδο φορώντας στο πρόσωπο μάσκες που κάλυπταν είτε όλο το πρόσωπο είτε μόνο τα μάτια. Ολο το σκηνικό θύμιζε έντονα σκηνές της ταινίας του Κιούμπρικ.

Ανθρωποι που έτυχε να δουν το μυστηριώδες πηγαινέλα των μασκοφόρων είπαν ότι εκείνο που τους έκανε εντύπωση είναι πως οι γυναίκες δεν ήταν ντυμένες αποκριάτικα, δηλαδή δεν φορούσαν στολές.

Αντιθέτως, έκρυβαν μόνο το πρόσωπό τους και οι περισσότερες φορούσαν μακριά πανωφόρια, χωρίς κανείς να ξέρει τι έκρυβαν από μέσα! Οι άντρες φορούσαν επίσης μάσκες, αλλά ήταν ντυμένοι με κοστούμια και κανείς τους δεν έλεγε το παραμικρό.

Λίγη ώρα αφότου μπήκαν στη βίλα αρκετά άτομα και έκλεισε η πόρτα επικρατούσε απόλυτη ησυχία.

Περίπου μία ή δύο ώρες αργότερα άρχισαν να ακούγονται διάφοροι ήχοι (μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες), που πάντως δεν μαρτυρούσαν ένα παραδοσιακό πάρτι με μουσική και χορό.

Νωρίς το πρωί με διακριτικότητα και σταδιακά άρχισαν να αποχωρούν από τη βίλα των οργίων δύο δύο οι πρωταγωνιστές, ντυμένοι και μασκαρεμένοι ακριβώς όπως είχαν φτάσει την προηγούμενη.

«Συνέντευξη» μέσω Skype για τους ενδιαφερομένους

Η ανοιχτή πρόσκληση αναρτήθηκε στο facebook στις 18 Φεβρουαρίου και ήταν… λιτή και σαφής. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Κόσμος», ανέφερε: «Κυριακή 22-2 (αποκριάτικο θεματικό πάρτι με μάσκες) σε βίλα στην Πάτρα. Ελάχιστες συμμετοχές. Δήλωση συμμετοχής απαραίτητα με φωτογραφίες σας (καμουφλαρισμένες μόνο στα πρόσωπα) στο inbox. Επιβεβαίωση με κάμερα απαραίτητη».

Αυτό σήμαινε ότι οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε πρώτα να στείλουν τις φωτογραφίες τους με μια μάσκα να κρύβει το πρόσωπό τους και κατόπιν μέσω Skype ακολουθούσε… συνέντευξη για την επιβεβαίωση του ραντεβού! Σε «ζωντανή σύνδεση» λοιπόν ο ενδιαφερόμενος ενημερωνόταν για το ακριβές σημείο του πάρτι και την ώρα προσέλευσης, ενώ τονιζόταν ότι οι προσκεκλημένοι θα πρέπει να τηρήσουν πλήρη εχεμύθεια.

Εύα Παπαδάτου

http://www.espressonews.gr