“Παζάρι” έξω από την Α.Δ. Ηρακλείου – Κλοπιμαία παντού μετά τη μεγάλη επιχείρηση
 

klopimaia

Τουλάχιστον έκπληξη προκαλούν τα ευρήματα των αστυνομικών στο Ηράκλειο που από νωρίς το πρωί της Μ. Τρίτης σαρώνουν το Νομό στο πλαίσιο μίας τεράστιας και συντονισμένης επιχείρησης με σκοπό των εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων, μέλη σπείρας, που φέρονται να εμπλέκονται σε μεγάλες υποθέσεις κλοπών όπως αυτή από την ταβέρνα στις Αρχάνες αλλά και της κλοπής – μαμούθ στις Ασίτες, με λεία δέκα τόνους μέλι!

Έλεγχοι έγιναν παντού. Σε ποιμνιοστάσια, αποθήκες σπιτιών αλλά και σε καταστήματα, με άτομα κυρίως ελληνικής καταγωγής να μπαίνουν στο στόχαστρο των αστυνομικών.

Το ekriti.gr βρέθηκε το απόγευμα της Μ.Τρίτης στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και κατέγραψε με τον φωτογραφικό φακό τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. και τα οποία βρέθηκαν σε αποθήκες ατόμων που έχουν ήδη προσαχθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από τα κλοπιμαία που μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου με φορτηγά:

klopimaia2

 

klopimaia3

 

klopimaia4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

klopimaia5

 

 

 

klopimaia6 klopimaia7

 

klopimaia8

 

klopimaia9

 

klopimaia10

 

klopimaia11

 

klopimaia12

klopimaia13

klopimaia14

Σύμφωνα με πληροφορίες και ενώ  η σαρωτική επιχείρηση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. που έβγαλε λαβράκι βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουν γίνει προσαγωγές 8 ατόμων που δεν αποκλείεται να γίνουν συλλήψεις.

Μέρος των κλοπιμαίων είχε αφαιρεθεί και από το Αθλητικό Κέντρο του Οροπεδίου Λασιθίου.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες του Νομού αλλά και άνδρες από την Ομάδα Ειδικών Αποστολών Κρήτης ενώ μεταξύ των ευρημάτων βρίσκονται και αρκετά όπλα.

ΠΗΓΗ